Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, June 16, 2011

KFC Orang Kelainan Upaya

Hari selasa malam baru2 ni tetibe je puan ain kate nk makan kat KFC, aku pun ape lagi kebetulan memang aku nk makan chicken chop KFC punyer pasal aku nengok sos cendawan die macam sgt awesome...macam biasa yang jadi GPS mesti lah dak dya... huhuhu ... aku bab jalan memang fail..oleh kerana ada KFC dekat2 dengan rumah so better pergi situ aje..

Masa mula2 nak masuk KFC ni kat lantai luar ade simbol tangan , aku ingat simbol peace ape la KFC ni buat... then bila masuk nk g order cashier aku cakap kemain ag, rupanya cashier tu bisu, ingat sorang aje, rupanya semua bisu, patut la kat pintu KFC tu tulis COMUNITY CARE ke ape tak ingat sangat....walaupun dorang x boleh bercakap macam kita ni tapi aku sangat puji la care dorang...aku sikit pun xde masalah masa nak order... sangat2 ok... kalau nk dibandingkan cashier yg boleh cakap macam KFC dekat tuttttttttttttttttt......

and aku nk ckp satff dekat KFC SENTUL RAYA SANGAT AWESOME!!!!!!!!! sebab aku xde problem sikit    pun... dak dya mintak nak bahagian ayam dgn peha pun die boleh faham....oh layan le gambar x seberapa ni...






1 comment:

ain revival said...

wahhh..ade jugak ek..bgos ny tokeh KFC tuh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...