Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, November 16, 2012

Pakai Felinna Inchloss tapi sikit pun tak kurang ukur lilit kite :(


ni komen yang aku dapat dari seseorang yang bernama unknown



Da guna hmpir sbtol.. Ermm. Stgah inci pun x kurang ukur lilit bhgian yg di sapu inchloss. :(

aku tak pasti kakak atau adik pemilik komen ini.....aku bahasa kan diri ni aku la ye... 

aku sendiri aku sendiri tak pasti kenapa unknown ni pakai tak kurang ukuran lilit kat pinggang die :(

rasa macam uishhhh...... 
yela selama ni semua yang beli tak pernah lagi yang tak berkesan....

untuk unknown ni aku rasa kemungkinan ukuran dia tak berkurang kerana cara pakai dia salah... atau pun pakai tidak mengikut peraturan 

cara pakai Felinna inchloss ni 

1. Picit secukupnya dan sapu pada bahagian yang memerlukan sambil buat urutan ringan *gerakan membulat* (pusingan arah ikut/lawan jam tak kisah) beberapa kali ataupun sampai meresap sepenuhnya ke dalam kulit. nak pakai jangan pakai sikit sangat sebab takut abes T__T ...secukupnya la kan.. Nak sapu pada keliling pinggang picit secoit aje.. seeloknya hanya guna 3 jari korang sahaja dah cukup untuk sapu sehingga meresap ke dalam kulit... sekali ngan tapak2 tangan korang guna untuk sapu , memang rugi la pasal losyen dah separuh ke tapak tangan ...

2. Sapu 2 kali sehari. Lepas mandi dan sebelum tidur. Nak sapu lebih pun takpe. sekurang-kurangnya 2 kali sehari.

3. Jangan malas, ari ni pakai , esok lupe nak pakai, pagi pakai, malam dah tertido terlupe nak pakai....
jangan macam tu okeh.... 

SEBELUM SAPU SILA UKUR DULU. ESOK UKUR SEMULA.

kalau cik unknown memang pakai betul ikut cara die, aku pun tak tau nak komen ape lagi, sebab ni first time jumpe yang memang tak lost inci die...and nak tau jugak cik unknown beli pada siapa... tapi setahu aku belom ada kes felinna inchloss ada produk palsu ke ape... 
ace try bagi habes sebotol la...sebab cik unknown belum habis sebotol lagi kan... 
kalau ada ape2 cik unknown boleh tanya saya .. tak ada masalah :)

35 comments:

Bizness Kita said...

uishhh pelik je kes ni....hmmm tapi xtawla kn..kot mmg ade yg xberkesan,tp kalo gna dgn cra yg betul..yes right,,i.allah berkesan..

fendy said...

Saya pun pakai.saya da pakai dengan cara 2 kali sehari setiap kali lepas mandi,sapu secara membulat melawan arah jam,sapu setiap hari dari hari saya membeli sampai la ke hari ini.tapi belum kurang seinchi pun.saya da pakai hampir 2 minggu da pun.ada ke yg tak kene?

Anonymous said...

saya pun mengalami masalah yang sama. Dah pakai lebih seminggu tapi ukuran still sama. Untuk 5 hari pertama sy sapu banyak sampai panas2 badan n kdg2 sekadar cukup je..dan saya tersilap pakai tapak tgn sapu overall peha and betis. Anyone help me...malu lah peha macam fafau.

makcik demok said...

saya pakai sebotol pun tak surut lelemak degil kat perut ni. siap sembelit lagi dah. tunggu abih 2 botol lagi kot :(

Anonymous said...

Alerrr.. kt guna Ramping Balm dah habis satu tub tu tak kurang2 lak inci.

nadia said...

Byk nyer komen yg x kurang2 inci. So produk ni mmg x berkesan la kannn

misz sheyla said...

bukan tak berkesan.. tapi tgok orang yg pkai...lau lemak tepu yg dah simpan 2 3 thun g slim world pun amek masa dear.....

Anonymous said...

klu pakai produk slimming lotion jer klu xsenam xguna jugak..kene diet jugak...

orleenn lyn said...

Kalu pkai losyen nie..permakanan pon kena la jge jugak jgn mkn benda2 berlemak dan berminyak....try disiplinkan dri....ikot cre pkai dgn btul....sye pkqi juga ..tp srut juga berat bdan..sye krgkan mknan pedas,bnyak minyak dn berlemak....

orleenn lyn said...

Kalu pkai losyen nie..jgn mkn benda yg berlemak,berminyak..tyr disiplinkan dri....pkai ikot cre yg btul...sye pkai juga da surut sket da...coz saye kurangkan mkn pedas2,berminyak dqn msakan berlemak...

mama_faezah said...

As Salam,

Sy br je gune losyen ni 22/01/13. Sy pakai mlm 22/01,and then esok pg sblm pakai sy ukur dulu,sj nk th.kalau ikut logik xkn la dh b'ksn br je mlm td pakai.Ukur punye ukur...nah...mcm x percaye, ukur skali lg kut2 le sy slh tgk.Mmg benar ade pengurangan,wpn seinci i2 dh memadai bg sy.Arini 28/01/13 kire 1 week gune dh ade org menegur sy yg sy dh nmpk slim sikit.Sy mmg x percaye takut die sj nk kacau sy.Die berie2 ckp,dlm ati sy dh b'bunga2.Alhamdulillah..b'jaye gak akhirnye.Kpd yg x berjaye jgn putus asa,kdg2 effect b'lainan utk setiap org.Sy x ragu2 nk promote losyen kt sesape pn sbb die mmg mabeles....sy mmg suke sgt.

Anonymous said...

yer... efek x sama setiap org...
apa2 produk pon.. x semestinya berkesan pd semua org walau harga beribu sekali pun.. dan cara tindak balas pon x sama sbb bdn org lain2... :)

Anonymous said...

sebenarnye kene banyak minum air putih 2 liter sehari..tapi bukan peti tau..sbb lemak akan keluar ikut air kencing n najis kite..hope membantu :)

Anonymous said...

sebenarnye kene banyak minum air putih 2 liter sehari..tapi bukan peti tau..sbb lemak akan keluar ikut air kencing n najis kite..hope membantu :)

Anonymous said...

knp sy pakai inchloss x berkesan lgsg..4 botol dh sy guna..sy diet juga..air pon byk minum./inci x kurang lgsg..sob sob..

Anonymous said...

Kunci diet ialah disiplin, konsisten dan motivation..
Kalau ikut carta diet, firstly ialah DIET..diulangi DIET a.k.a Corak Pemakanan..kalau makan tidak dikawal, rendam badan dalam kolam berisi krim Felinna pun xkan kurus..

Anonymous said...

Sy pengguna inchloss tegar ,
sapu lebih dari 3kali sehari - mandi pagi , sapu ..
lepas lunch , sapu .. mandi ptg , sapu .. seblom tido , sapu .
Malam seblom tido wat sit up 20 kali - xperlu hari2 , dapat wat 3kali seminggu pon ok .
Saiz jeans sy maintain 29inci walopon anak da 3 :)

QasehnyaRania said...

baru2 ni terbaca dah ada yg tiruan ni..

byk gak bezanya

Anonymous said...

Sy pun same..ms mula2 tu excited nak pakai bc testimoni org sume ckp dh turun..tp smgu sy pakai xde perubahan lgsg..same je..nak kate lemak tepu yg simpan 2-3 tahun xla plak..sbb sy br je naik berat beberapa bulan ni..sy ade minum byk air gak...tp xtau knape...kerap gak sy pakai dlm sehari plus sy buat indoor bicycle n kurgkan makan tapi xmjadi dan makin lame makin ketat plak jeans sy...:( :( :(

Anonymous said...

saya dh pkai btl kedua.yg 1st btl mcm ada kesan.cz ada kesan panas.yg btl k2 mcm takde kesan langsung.nak kata tiruan dh check smua ori,cz ada tm,bau sma yg lama p tak panas ja.

-calm- said...

Sy dh pakai botol yg ke6. Ukur lilit berkurangan 9 inci. Waktu 1st botol mmg x berkurang pon. Sy ukur sebelum pastu sy x ukur dh lama.. aritu ramai yg tegur sy kurus. Berat turun 6kg. Trus sy ukur..dr pinggang 81 inci susut ke 72 inci. ;)

-calm- said...

Sy dh pakai botol yg ke6. Ukur lilit berkurangan 9 inci. Waktu 1st botol mmg x berkurang pon. Sy ukur sebelum pastu sy x ukur dh lama.. aritu ramai yg tegur sy kurus. Berat turun 6kg. Trus sy ukur..dr pinggang 81 inci susut ke 72 inci. ;)

Anonymous said...

Nak tanya pada semua la. Losyen yg korang beli ni panas tak? Coz saya punya tak panas langsung. Mintak respon. Takut yg saya beli tu ciplak!

misz sheyla said...

Anon ~ panas.... xpenah tak panas...yang terbaru ni tak tau pulak..

Anonymous said...

Alaa tkt plak nk bli sy kcik tp prot muncet..berat 48 je..abes ad yg ckp x brkesan cam xbeat plak..

miss_natie said...

Guna 2 hari je dh kurang smpe 1.5 inci :) i love this lotion ^.^

EiracayoO said...

kena beli online kat www.fellina.my untuk dapatkan lotion yang ori... sebab sekarang ni banyak lotion tiruan.. bentuk sebijik macam lotion fellina yang ori..

Anonymous said...

kalau kita guna sebelum bersenam boleh x??.. saya baru jer
cube..heheheheheh

Asmar Hana said...

Salam
nk tnya knapa dkat btol tlis RM 75 tpi bila bli kat mne2 msti RM 50 jew atau
lbih krang larh.knapa yer..tiruan kew

misz sheyla said...

@asmar hana ~ harga 75 tu harga standard..tapi biasa la..kdg2 penjual xamek untung banyak sgt...tapi kalau jual sampai 50 tu tak pasti pulak...maybe die beli satu lori kot...so dapat harga murah then dia jual lagi murah...

Diyana Rosli said...

Saya ada pakai...baru 2 kali pakai tapi pdan saye naik bintik-bintik merah...kenapa ye..saya tak pasti sama ada kesan losyen ni atau apa...yg pernah pakai ni ad tak masalah macam saya??? Saya jadi was2 nak pakai sekarang

Anonymous said...

Salam all..hey jum sesiapa yg uat bisnes tu...berminat nak borong..krim ibu putih/set adira/set pmc
Krim ibu putih
15gram-rm35/1pcs
15gram-rm250/10pcs
50pcs keatas rm20/pcs
Nanti dulu xckup yg kecik yea...mari sini ada lagi
20gram-rm50/pcs
20gram-rm290/10pcs
50pcs keatas rm25/pcs
Set adira+krim ibu putih kecik..rm55
set adira+krim ibu putih besar..rm100

Untuk borong set adira
Krim siang 15gram-rm10/pcs
Krim malam 15gram-
Rm10/pcs
Krim malam 30gram-
rm15/pcs
Sabun susu-rm5/pcs
Minimum 10pcs
harga mmg berpttan dan sudah less habis2 nya...berminat bley hbngi sy 0124624915..maaf pemilik blog..

Anonymous said...

Tiruan kot...huuu

Anonymous said...

Em Maybe akak terbeli yg x ori kot. Member sy kate dh bnyk dh orang yg x tahu menahu, terbeli yg x ori nyer..

Anonymous said...

wow ..klu korg nak yg ori sini i ada beli ngn kawan yg jual2 brng2 ori punye ..x caya pesan la dulu baru uolls pecaya i cakap ..produk ni laris betul..sbb 2 ramai comment right ..beli je angn kwn i murah pulak 2 dye jual rm65 ..klu ikutkan harga asal rm75 ..fuh rm10 beza...meh nak tolong korg pm je kwn i 011 52897268 what app ye uolls dye ni busy punya org hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...