Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, November 21, 2012

DG Prepaid Smart Plan™


skang ni tak kira apa status la dari pangkat dato' sampai ke
Kerani cikai-cikai macam aku ni, 
sampai la ke budak sekolah 
semua nak pakai henpon.....
henpon pulak tak nak yang cikai punye
mesti nak smartphones
Galaxy II, galaxy macam2 lagi la 
canggih manggih sekarang ni.....

tapi pakai telefon canggih2
tak guna segala function yang ada dalam henpon pun tak guna jugak kan???
alasan 
tak ada duit nak pakai Bil....
aku pakai topap aje.....
untuk call dan mesej aje....

kalau setakat nak pakai untuk mesej and call aje baik pakai handphone2 biasa aje....

tak apa.......
meh aku cerita pasal satu pelan untuk korang2 yang tak pakai bil ni...
korang tau DiGi kan????
meh aku cerita pasal 

DG Prepaid Smart Plan™

The smarter prepaid plan for smartphones
   
 
Get 4x more Internet, voice calls, SMS and MMS when you reload!
Starter PackRM25 / pack
Pre-loaded with:
300MB
30 mins
30 SMS
10 MMS
FREE unlimited access to Whatsapp Messenger 
Validity upon activation25 days 
4x more Internet, voice calls, SMS & MMS
Reload AmountReload ValueValidity
DataVoice
(All Networks)
SMS
(All Networks)
MMS
(Within Network)
RM10200MB20
mins
20
SMS
10
MMS
10
days
RM30600MB60
mins
60
SMS
30
MMS
30
days
RM501GB100
mins
100
SMS
50
MMS
50
days
RM1002GB200
mins
200
SMS
100
MMS
100
days
FREE unlimited access to Whatsapp Messenger
Notes:
  • All bundled voice minutes and SMS are valid for usage within all domestic networks only.
  • All bundled MMS are valid for usage within the DiGi network only.
  • Enjoy high-speed Internet connection via Malaysia's newest Turbo 3G™ network.
  • All bundled quota can be accumulated until you hit maximum capacity: 2GB (Internet), 300 mins (voice calls), 300 SMS and 200 MMS.
Charging Block
for Voice Calls
30 seconds
How does it work?
Now Available Online• Hassle-free and convenient
• RM5 (flat-rate) delivery fee nationwide
• Choose your preferred number

berkenan betul aku dengan ayat choose your preferred number tu...
ajak kawan2 pakai DiGi sekali
ajak bopren pakai DiGi Jugak 

*thanks  DiGi
*thanks Nuffnang
*choose DiGi
*choose Nuffnang 

Nak jimat duit pakai la DiGi, Nak buat duit jangan lupa klik nuffnang untuk maklumat lanjut

1 comment:

HyRoSSa NeNy said...

aku penggune digi dr 8 thn lepas...muahahahah~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...