Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, March 25, 2016

Minyak Herba Asma Mujarab

Siapa pernah dengar tentang Minyak ni???
aku pun baru2 je dengar..
bila dah tau khasiat dan keberkesanan die terus decide nak jual...
yela macam yang kita tau , baby kalau under 2YO memang doc xbagi makan ubat batuk kan
so setiap kali anak batuk2 dan selsema
macam2 petua mak2 ni try selagi boleh
lemon bath la
garlic oil la..
kan..kan...kan...betul tak....
skang dengan minyak ni ,Insyaallah boleh hilangkan masalah tu
terutamanya anak2 yang asthma
Aku tak kate minyak ni menyembuhkan ye....
minyak ni hanyalah asbab...yang menyembuhkan itu semua Allah..
kita cuma usaha dan ikhtiar..
Tiap-tiap penyakit itu (ada) ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah”

tadaaaaaa ni la minyak tersebut

kalau korang nak beli boleh la roger2 aku
sebelum ni aku jual OFFLINE je..
sebab tak sempat nak masukan dalam blog dengan fb

skang dah boleh jual online sebab mak buyung dan xlarat ikut encik suami g COD barang...hihi


Cara Pakai Minyak Herba Asma Mujarab


Cara pakai minyak herba asma mujarab~

Tebuk lubang pada minyak supaya senang digunakan dan jimat dengan saiz tebukan yang sederhana.
Goncangkan sebelum guna.

Sapukan dari leher ke dada dan tengkuk ke belakang.Juga boleh sapu pada tapak kaki.
Sapukan sekerap yang boleh terutamanya selepas mandi.Jika kurang perubahan sapukan dengan lebih kerap,insyaallah dengan hanya satu botol anda mampu merasai perubahannya.

Buat permulaan,jika asma teruk,sapu sekerap yang mungkin dengan konsisten.

InsyaAllah dengan sapu selalu,dengan izin Allah boleh jadi asbab untuk sembuh kerana ramai pengguna telah bebas dari asma selepas menggunakan minyak ini secara istiqomah.

Cuma awal-awal sahaja perlu sapu kerap(bergantung pada tahap/jenis asma yang dihidapi).Nanti dah sembuh pakai bila perlu atau malam sahaja



TESTIMONI









Harga RM 39

Postage RM 6 Sm /RM 10 SS

Boleh Whatsapp
016-8965045



4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pn bru tau psl mnyk ni..

merahitujambu said...

thanks share dear

LYAfrina said...

menarik kgunaan minyak ni..

LadyBird said...

Alhamdulillah.. Semoga diberi kesrmbuhan dgn minyak ini. Ameeenn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...