Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen lagi....mau join klik banner 

hye kengkawan blog saya best ke tak??????


31 comments:

osHin said...

singgah ke blog best :)

Emilly Amisa said...

singgah cni :)

nIeZa_sYid said...

singgah2....lawa la blog...:)

misz sheyla said...

@ oshin ~ thanks singgah

@ emilly amisa ~ :)

@ nieza_syid ~ mekasih

thanks singgah

H.J said...

tak tahu lagi best ke tak tu..first masuk sini..kena tngok dlu..ahaha

misz sheyla said...

@H.J ~ ahahahaaa..kate aje la best..amek ati sikit..huee

H.J said...

okeh2..best nye blog dia..haha

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

cx's said...

cx dtg sini!! background blog awk chantek sbb colorful. cx suke! btw, button follower ader je tp kdg2 die ilg. refresh smpi die muncul. die malu .. hehehBen Ashaari tanya blog saya best tak?

misz sheyla said...

@ h.j ~ hahahhaa..bagus t kite banje choki2

@ cik purple ~ salam ukhuwah

@ cx's~ huhuhu button follower cam tuan die gak ..malu2...huee T_T

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda singgah sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

misz sheyla said...

@ NURHASLIZA ~ haip..jgn intai2..hehehe

@hasliza ~ thanks linda

Asyikin said...

join dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

misz sheyla said...

thanks ashikin :)

cx's said...

cx tk malu tp segan. kih3

misz sheyla said...

@cx's ~ hahahahaa... xpe la t kite resfresh byk2 kali ea... t kite follow kamu :)

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Famili Ceria said...

balas kunjungan...

Entri Menarik Di Sini:
Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan folow...singgah2 lah blog Qaseh yerk..

Gen2Merah said...

Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

Salam ukhuwah, salam persahabatan.
Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

Ikhlas:
~Gen2Merah~

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam kenal...sy dari segman BA...;d..selamat berpuasa dan selamat hari raya..

Luqeem™ said...

singgah tgk blog best ni :)

jom singgah :) BA : Blog best tak?

Mohd Syahidi said...

hiiii....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

Lulu Caldina said...

Hai awak!!

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Syafiqa said...

Assalamualaikum, datang sini balas singgah dari segmen yang sama :D blog nie best, lawa. :D salam ramadhan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...