Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 8, 2011

Pemangsa atau mangsa

aku terbaca post dekat blog tempur sang laksamana*laksamana la sangat  tadi ...sal ape???? klik la sendiri blog beliau kan..tak kan ahkak pulak nak cerita balik kisah blog die... tetibe tergelak2...teringat pulak kisah budak kelas aku mase aku study dulu...


budak kelas aku lelaki cume 2 orang aje..itu aje la penyeri kelas aku, baik ke, buruk ke. jahat ke, haram jadah macam mane pun perangai dorang kitorang dak2 kelas tetap terima ngan ati yg terbuka...sorang budak Terengganu (Bang Long) sorang dak Kuantan ( bang ngah)...ape kes kenal2kan dak kelas aku ye dak..okeh2 sambung cerita....


pemangsa ni abang long la, mangsa dak2 perempuan kelas, tapi x semua kot...si bang long ni datang kelas mesti bawak pencil case yang besar ko tau..tapi isi die sebatang pen aje kot..tak salah aku la... satu hari kawan aku name ayu ni tengok bekas pensel die..


ayu : oloh , besa gile bekah pensil mung din..

dak ayu pun belek2 bukak bekas pensil die..amekawwww... macam2 jenis pen ade kengkawan aku punye.... cisss...ampeh..pinjam2 tapi tak pulang......                                           

ayu : dasar perompak 
bang long : owos , pinjam je...belum pulang ag je...kekgi pulang la...

=,=''

2 comments:

afeb pilah said...

ahahaha..ape punye jantan tuuuu~~ malu aku! ahahahaha!XD

misz sheyla said...

hahahhaa..zmn dulu2..bukan die curi pun..tapi kalo pinjam terus jadik harta die..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...