Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, August 21, 2011

Kegunaan Handphone selain untuk berkomunikasi...

iye..handphone benda penting yang harus ada zaman sekarang ni...kalau ko xde handphone orang akan anggap ko anti teknologi..tapi korang tak tahu kegunaan handphone ni selain alat komunikasi die jugak boleh jadi bahan yang berguna untuk cover malu korang... benda ni dah lama aku tengok dan perhatikan...kalau ada sesuatu yang terjadi pada seseorang tu yang boleh buatkan muka dia tebal seploh inci apa yang dia akan buat untuk cover malu tu..

** ngah jalan-jalan ala model catwalk tetibe tersepak something dan nak jatuh
- mesti pura2 baca msg or taip2 msg...

** tegur membe lame, tapi membe tu sikit pun x ingat kat ko
-mesti pura-pura belek enpon, buat-buat baca msg or konon2 taip ntah pape kat enpon tu

** salah naik bas..sepatut nya ko naik bas U244 tapi ko naik U209..
-turun balik pas tu cek enpon lagi..konon2 msg membe ko suh amek sambil jalan meninggalkan bus stop...

**perempuan kalau sorang dan jalan melintasi sekumpulan lelaki yang ramai..walaupun lelaki tu sikit pun x pandang ko tapi ko
- jalan-jalan melintasi sekumpulan lelaki tersebut sambil cek enpon, walhal skrin enpon memang nyata gelap kerana xde msg yang baru masuk.

ADE LAGI KE??? SILA SAMBUNG...

2 comments:

Dianaa said...

Haha! Betul la tuuu. Tapi Diana tak pena buat macam tu.

misz sheyla said...

@dianaa~ ye la x buat..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...