Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, May 11, 2011

Meh Daftar Heartbeat!!! x jejas status gliteratti korang pun :)

STICKY POST
scroooolllllll 4 new n3


Rasanya ramai blogger dah tahu pasal HeartBeat! nie kan.. its all about ka ching!!!!! hahahahaha aku pun baru je join HB ni...
sebelum join ni takut gak kot2 nanti nuffnang merajuk ngan aku....hahahaha income ngan nuffnang da la cipuding....agpun x baik main kayu tiga ngan nuffnang kan???kan???kan??? kalau jejaka2 nak tambah cawangan pun mesti kene tanye bini pertama dulu kan??? sama la kes ngan aku...aku dah tanye nuffnang..n jawapan die mengembirakan jugak la... yang mana Heartbeat ni bukanlah pesaing nuffnang buat masa ni la ok...so kalau daftar xkan mengganggu status Geli2   a.k.a Gliteratti korang 2

HB ni lebih senang nak dapat $$$$$$... orang klik aje da dapat 0.04 sen... lumayan kan??? beli barang aje da dpt discount...huh sape tak nak kan?

klik banner di atas

2) Klik "Create Account".



3) Klik "Create Account" 



4) Isi semua details yang diperlukan di "My Account Information".. dAh siap klik continue



5) kemudian akaun akan diwujudkan..so skang klik "Join HB! Affiliate"..



6) Klik perkataan "Online Application"..



7) Isi details yang diperlukan... Pastue tekan "Continue".. untuk Payment tu anda  boleh pilih bayaran melalui cek, transfer atau isi kemudian pon boleh....



8) Ok.. Dah siap...





89 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

hi there...
+1HB for you...

eni osman said...

salam...akk dah masukkan link akk kat blog dik...pass tu minta izin nak masukkan posting `7 kesilapan lazim dlm menguruskan wang' dlm page akk....tq...sekarang tgh view HB ni...he he...

puteri cahaya. said...

ok ke HB nie? nak try lah!..

misz sheyla said...

@fadhilah~ thanks...klik awak jugak
@eni osman ~ huhu x faham ==! akak copy eh?? huhu xde hal copy je....
@puteri cahaya~ ok sgt la...rugi kamu x join

Gadis Kampung said...

ramai juga GK baca yang dah join hearrtbeat...nnt GK pun nk join juga tapi takut effect kat nuffnang

misz sheyla said...

@gk ~ kite mula2 takut gak nuffnang majok..tapi da anta tiket kat nuffnang n pihak nuffnang pun dah jwb hb ni bukan kompetitor die ...so kalau join xde pape masalah n xkan ganggu status gliterrati kita... 2 yg berani join

mia.lia said...

bia je same nuffnang..asek bengong je iklan nuffnang tu..hehehe

[ibuLUNAZAHRA] said...

allooooo..bals kunjungan awak..smbil bg +1 hB.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD pun br buboh arini...kakD pun klik2 HB kamu jg...

bArdbOO said...

sy dtg membalas jasa..hehe.. =P

Jom Lawat: Blog Bardboo
Make Your Own Personalized Gifts Here

Mas-Azi-Mah said...

yeayyy saya pun baru buat jugak :) saya nak share ye tutorial ni boleh? heeee

b a m b a m ' s said...

cik bambam singgah n klik HB! :P

Jom singgah blog cik bambam! :)
Addict GA & Contest? Jom terjah! :)

faraa halim said...

wahhh, tq bgi info
dh try dh, hehe

AdiaLuze said...

Jooooommm !!! Ramai2 join !!!

P/S : 1 klik untuk anda :)

Firdaus Kasim said...

awk dah dpt brapa dari HB nie??

Izza Mohamed said...

awak...saya dtg return ur visit & dh klik HB banner awak...nanti sya masukkan awak dlm geng HB klik sya ok laling?! :D pada yg lain2 singgah umah izza & tggal jejak ye..kita klik HB sama2..u click me, i click u!:)

Firdaus Kasim said...

ok sy pun klik HB izza.. thanks taw.. jom tukar link bloglist nk?

Hanim Mahali said...

menarik tapi malas... huhuhu
Yeah! Bakal jadi Ibu

Qaseh dalia adelia said...

betul eh tak jejas gliteri?

misz sheyla said...

@Qaseh ~ yupp...x jejas gliteratti..ni nuffnang yang jawab sendiri..kompem... :)

.::cintabungablogspot::. said...

Sheyla ~ singgah sini ye...wah, mesti hb da banyak ni kn? :)

Mohamad Syafiq said...

SY COPY...... TP NK BG LINK APE???
BLOG?? OR APE??

Warna Warni Kehidupan said...

ooo yaaa...bole cube nih

REPUBLIK N9 said...

wah, kaya la ngko nanti ye ha3

misz sheyla said...

@republik n9~ kaye x kot..tapi kalo masyuk sikit 2 ye r..hahaha

dhiera said...

hai~singgah balas smbl klik2....thanx ya dtg melawat!

blackrosehunter said...

dah letak dah..=)


Latest Entry: Email Facebook

Nurul Afifah said...

cun lah.! xkaco nuffnang tu..

bsyairi said...

singgah sini jap..follow balik.. :)

cik violet said...

da wat HB tuh..klik HB awk ;)

KeYLa GoJez said...

awak.. nak tanye.. bile dah klik HB, kene buat ape untuk bg orang tu dapat BE?

misz sheyla said...

@keyla~ gojez kite pun tak tahu T__T
sebab ade yg kate klik tapi bila cek xde.....maybe die lambat sikit update kot..maybe la

Izz said...

nk try la..

Alin Marlini said...

i klik u..u klik i ek

fadhdeela said...

nak try la kalo xganggu nuff :P

Meh singgah: 3 Hati 2 Dunia 1 Cinta!!!!

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

micky eyqa said...

mcm ne nk join HB xdpt la huhuh

Nurul Afifah said...

join2..best woo sbb xkaco status gliterati tu..

misz sheyla said...

@micky ieqa~cuba ikut tutorial :)
@nurul Afifah~ best kan..hueeee
@profesor adab~ nice :) boleh nanti saya singgah2 kat sane

avantgarde14 said...

rase cam ada join jer.. x ingt plak... nk bgtau nie.. blog nie da di review oleh sy sndr.. nk tgk g sini yer...http://avantgarde14.blogspot.com/2011/02/blog-review-2.html

Qaseh dalia adelia said...

dah hihi

Adzriel AB said...

best ni..

JIJI YU said...

muehehe..hentah nape la aku cam tak berape nak bernafsu sekang ni..eheh

AkmaFaizal said...

klik HB.. jom join ni jg http://www.akmarwati.com/2011/03/nama-baru-lucu-menarik.html

nazirafarahinomar said...

hehe, dah join HB :). thanks for suggestion ^^!

Mia Liana said...

belum join HB lagi....

p/s: mia ke sini dan follow blog ni...

'i'-da said...

Menariknya! Nak try jugak. Ok ke?

annenyss said...

clicked..hehe ;p

Isteri Yang Comel said...

wah ramai yang ajak join nie

Amirrah Zawani said...

dah join..
tp earning baru 28 sen je.. =_=

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

Sasa Al-Sharif said...

ehem.. saya hensem kah? cerita la kadar bayaran mcm mana

misz sheyla said...

@sasa~ ensem ouh...hahaha kadar bayaran 0.04 sen per cliks ye..pas tu kalo kwn dftar melalui kita dpt 2 hengget

kay_are said...

sume pun join hb sekarang ye... memang best betul eh?

NS said...

nice info. sblm ni tak taw pon... =)

Wan Gerrard said...

hmm rasa nak join, thanks tutorial~

y-A-n-A said...

dah daftar! :DD

apezs shah said...

wah betol ke ni. haish kalau xjejas nuff nak juga laa ase.

n3scaf3_ais said...

degupan jantungku...hehehe

eqbalzack said...

salam..abg eq singgah sini (sebab cuti 2 hari). ada masa free sket hari ni. hehe...

kay_are said...

x tergerak ati lagi nak join.. huu

Dda Ly said...

sudah join hb...baru de limeposen..hihihi

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

Amirrah Zawani said...

dah lama join HB ni tp dapat 32 sen jeee =_=

ejoy said...

pce nak habaq mai ,
hang pa baca ni ...ni lagi masyuk dari HB ni...

mai2 tengok
701Panduan.com

Azuan said...

udah join jugak..cepat jugaklah earning naik..sebab kalau ada click aje dapat terus 4 sen tue..hahaa

arep_lockermonth said...

xpernah buat pno!!hhuuh

arepnakbebel: bibir aku lagi seksi dari angelina jolie!
arepnakbebel: Miera liyana budak baru nak up? ( 18 SX )

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka datang

misz h0neyz said...

Aslmkm..
hYe!
j0m j0in GA h0neyz..
http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/03/misz-h0neyz-1st-giveaway.html
;)

Azziera a.k.a Ziera said...

dah klik heartbeat awk !
klik saia puye plak tau !

http://theieraziera.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

1 klik dapat RM0.04??? sikit giler!! mcmana nk kaya?

Baca entri terbaru firdauskasim.com :
Cara cantikkan banner iklan disertakan dgn teks yang menarik

Woofer Storm said...

dah klik hb anda..eheheee moga murah rezeki ye..

follow anda^^

SYARIFF HAIKAL said...

WENG WENG..HAI BUDAK UITM GAK..

sweethOneY said...

kaching kachingggg!!

Miecyber said...

Dah daftar....

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

afeb pilah said...

dtg menjengah...

KyêrulL said...

Best benda niE nak cuba jugaklah.. silent reader blog niE.. HAHAHA

ibnubaba_04 said...

aku x tau nk komen pe..sbb ramai gile kot yang komen kt entry kontot ko ni..haha

misz sheyla said...

ko x tekan readmore memang la kontot...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

alang2 dah gegar tadi
then kalah plak
hahahaah
i follow lah

aCap
ke blogku

~ Mr Ej ~ said...

betol tuh...mmg xjejaz

fadlisabri said...

nice blog...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

anismelon said...

dear..congrats..

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/pemenang-1st-contest-anis-pic-percutian_04.html

***sile pm anis kt fb yup..

anismelon said...

misz sheyla:yele..anda xpecaye??jgn hantuk kepale anda di dinding ye...weee...

kat sidebar ade fb anis..sakura_orange89@yahoo.com

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

senyumSOYA said...

macam mana nak join ni?? heheheh... bley buat tutorial dari awal smpy nak letak dalam blog x? heheheh x reti..jakun2~

Pupel Liyana said...

pupel nyer HB baru 0.16sen je T_T

Rahmad said...

Hb banyak dh blogger yang join ni..

cara kira income dia not bad la..

maw rajin suruh visitor tlg klik..haha

Rahmad said...

Hb banyak dh blogger yang join ni..

cara kira income dia not bad la..

maw rajin suruh visitor tlg klik..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...