Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, May 20, 2011

Mekasih anis melon

colourful of life

asal ni mekasih2 pada anis melon ni plak kan???
haha sebenarnya dah lame nak buat entry ni tapi asyik bizi aje.... kalau tak bizi tak jumpe kabel
kalo dah jumpe kabel henpon lak ilang..

hari tu kan kite join contest anis ni wat kan??kan??kan???
first time ni dapat wet cash..
Alhamdulillah.....
sangat pemurah hati Puan/Cik penganjur kita..
dan guna duit tu jugaklah kite banje memembe makan mekdi...
mekdi je pun.....
len kali wat contest ag cik anis ea..leh ajak membe makan chilis plak...
huhuhu 
ok over 
=,=''

malas nak upload gambar mekdi sebab korang tau bentuk burger die tak same dengan dalam iklan punyer...harharhar
tapi aku nk tunjuk eskem ni sebab bentuk die sgt pelik

mase amek aiskrim ni dari brader mekdi aku cam tegur asal bentuk aiskrim ni lain macam...

seeee...perbezaan die....

haha...aku tak pasti kenapa ini semua berlaku..aku saspek brader tu ade masalah penghadaman kot...erkkkk

makanya kamu semua yang ai belanje haruslah berterima kasih pada cik anis melon ni ye....
cik ain
PUAN yana
kak nik 

oh....jangan lupe usha blog anis melon ye...
2 orang blogger yang kat atas tu payah bebenau nk join contest aku tag....nyampah ai


4 comments:

gheen giena said...

pelik bebenor rupenye.. nice entry..btw, singgah my blog.. follow k.tq

Sheila Halim said...

blogwalking here & followed ur blog! :)

http://sheilagaleon.blogspot.com/

anismelon said...

baru perasan..ehe..dah dpt la erk duit nye..bgus bgus..belanje kejalan yg benar..mudah2an murah rezeki misz sheyla nie ye..heeee

misz sheyla said...

gheen giena ~ huhu pelik kan....

@sheila halim ~ thanks :)

@ anismelon ~ ahaaa.... mekasih2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...