Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, May 11, 2011

Free Header By Kei Seichi


free header by kei seichi
yuppp
free...free...wei free ...
20 posen pun xyah bayar..kalau nk bayar gak..klik nuffnang die banyak2 kali
kei seichi kate die baru2 nak belajar buat header...
practice make perfect kan kate orang...so untuk gilap , asah ape yang die belajar tu die dengan senang hati nak buat header free pada sesiape yang berkenan
MS tak ada specific header yang MS berkenan...bahasa mudah tak kisah macam2 mane pun la...

size header MS xtau sangat la...kalau boleh kecik sikit dari yang tuan tanah punye boleh??
background colour kalau boleh nak kaler2 pastel...kalau tak ade kaler pape pun boleh

nama blog
Haku Punyer Suke

Tag Line 
Kau aderrrrrr???????

Font
ni Seyes tak tau...seichi ikut suke la

gambar ni tau seichi..tapi crop n edit shantek2...

contact
leh kol num ni 012-3456789
eh..tak2 email aje...
miszsheyla@yahoo.com

korang nak???? kasi klik itu header

*** MS cam bajet ramli MS lak....kehkehkeh

3 comments:

Kei Seichi said...

saya dah contact kat emel...dapat tak?

misz sheyla said...

@ kei Seichi~ xdpt nk bukak link die la :((

Kei Seichi said...

salam..minta tolong bace entry ni boleh? thanks...http://geekzster.blogspot.com/2011/06/tempahan-header-dibuka.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...