Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, February 7, 2011

Lucky Follower

kasi bunyik itu drum sikit plizzzz.....
hahhahaha...tadi misz da merandomkan diri ke random.org
so keputusan dia da pun ada...
hhahahahhaa berdebar tak?????
berdebar..bagus..memang saje kasi korang berdebar lebih2....
keputusannya adalah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hah...no sape ni??? ntah...sila cek balik no masing2 kat list hari 2...

untuk topup lak RM 10
.
.
.
.
kamu yang bernombor
124
62
.
.
.
.
.
.
.
pada yang lain..thanks banyak2 sebab sudi jadi follower misz dan sudi join contest ni
.
.
.
.
.
ohhh ade ag aku cam gelak2 bile bace entry yang bernombor..
54
so aku decide nak bagi adiah misteri la pade die...
.
.
.
.
pade pemenang adiah sila emailkan nama, nama id, ngan ape2 maklumat yang berkaitan la...
kalau dapat topup 2 bg taw la korang gune maxis ke celcom ke digi ke...
emailkan ke 
miszsheyla@yahoo.com

.
.
.
.
.
.
ohhh..ade ag..sebab ramai sangat kipas aku kan..so aku decide nak bagi cenderahati la pade 3 orang terawal yang emailkan nama dan alamat pada aku...yang dah menang adiah tak termasuk la ye...
ehhh korang faham tak ni????ke berbelit2...kirenye korang yang join lucky follower ni n xmenang pape adiah leh emailkan nama ngan alamat pada aku..tapi aku pick 3 orang sahaja..

20 comments:

Izzatul Iman said...

saya dah email...

syazariya(at)yahoo(dot)com

peserta no. 45

Miss Mucuk ! said...

sy dh email utk yg 3 org trawl..tp lpa mna nk cek list no.nma 2lh..

Kehelan said...

salam

dh emel: no 70

Miss Mucuk ! said...

eh..dh jmpa..xmng tp hope da rzki utk 3 org trawl 2..heheh..dh email td lg dh..psrta no.118..

nanakimie said...

tahniah semua esp ifa:)

Ibu Ayra said...

kat mana nak tgk list nama ekk? tak jumpa pun...

farasakura said...

eh...xjmpe pn nme list :(

Izzatul Iman said...

name list ade kat entry contest...

kat sini:
http://miszsheyla.blogspot.com/2010/12/lucky-followers-saya-mau-hadiah.html

saya pun emel uk 3 peserta terawal tu... hope dapat la jadi 3 yang terawal

tapi nape no. 19 n 20 kosong tak bernama ek?

zuneta said...

wah...tahniah ye semua sapa yg bertuah tu...

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang esp ifa~!

mellow said...

err yg first tu number 64 ???? err eh tolong la sure kan sbb cm tk pecaye je . kang salah kang malu pulak -.-

deqlis said...

tahniah pada pemenang....

Mama Zharfan said...

congrats to all winners

jom join Heartbeat!

AkmaFaizal said...

Tahniah pada semua pemenang. lor..cepat tul korang email ek. terlambat sudah..huhu

Orang Kampung said...

tahniah kepda semua pemenang..
bgus tuan blog.. cpt bgi resultnya..
x la trtunggu tnggu.. hehehe.

penyertaan terakhir xdpt hadiah misteri ka??
heheheheehe

tiefazatie said...

wah!tq2...tak sangka plak n3 ifa terpilih nie..tq wak!
sori yaa..ifa dok cek byk kali nie..
ingt slh nie..haha

ifa dh email..tq!..=)

tq gak org kg..ada gak alertkn ifa..=)

tiefazatie said...

darl..nie tq n3 4 u tau..

tq so much!

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/lucky-on-creative-entrynumber-62see.html

eddy syrol said...

eh...rupanya tu number aku ek..ngeh3x..tq tq tq

aku awan kitaro said...

ler da gtau result ke..lupa nk tgk.. bb bz kerja part time..hoho.. aku menang hdiah msteri? make sure bg hdiah mahal2! ngee..

akuawankitaro@yahoo.com.my

misz sheyla said...

@ aku awan kitaro ~ kasi alamat la kt email...setakat ni cuma kamu ngan mellow belum diberi adiah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...