Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, February 11, 2011

KEMPEN:Kami tak sambut Valentine


Malas nak tulis panjang2 lagi...baca la entry haram sambut valentine kalau nk tau lebih lanjut dan tak payah la kite peduli sangat dengan hari kasih sayang ni macam yang banner ni cakap la kan..hari2 adalah hari kasih sayang kan??? aku taw ada couple yang tak obses sgt dengan valentine ni dan sambut secara biase2 aje..tapi baik xyah la kot...huhuhu baik kite g sambut maulidur rasul kan?????

kempen ni aku nengok kat blog Percubaan pertama cuma nak support kempen yang kawan kita buat ni..

tanggungjawab memberitahu kita dah lepas...terpulang pada korang :)

4 comments:

Sunah Mohammad said...

terima kasih! :)

Ujang9897 said...

betul2...haram tetap haram

misz sheyla said...

@Sunah Mohammad ~ same2 sharing is caring

@ ujang 9897 ~ true...ni pun ingatan untuk diri sendiri gak..kadang2 kite lupe tol tak --!

Sunah Mohammad said...

salam maulidur rasul...

PENGHARGAAN UNTUK KEMPENNER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...