Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, February 14, 2011

Floor Fever!!!! Aku Rindu

huhuhu...aku taw2 korang mesti rasa aku ni ketinggalan zaman...Showdown dah lame abes aku baru nk post pasal floor fever ni...hahahaa biar la...aku rindu same dorang weh...hukhuk...dulu aku x layan sangat showdown ni...ntah la nape...maybe sebab tuntutan kerja kot...*kononnye la...
skang ni 8tv ulang balik Showdown 2010 so aku dengan jayanya mengadap 8tv tengok showdown ni...hahahaha...aku sangat suke ngan Floor Fever...siyes..aku ase dorang paling best dalam banyak2 group....aku ase cam nak vote je untuk floor fever walopon 2 siaran ulangan...hahahah --! xde gune dah....tapi walopon dorang best tapi slalu dok bottom 4..cissssz.... kenape????? tapi siyes syi0ok abes tengok dorang battle...... i l0oikeeee...*button like plizzzzzzzzzz*
siyes la...aku suke mereka....aku paling suke time dorang dance lagu Faizal Tahir "BECINTA" i lap u ketat2 la Floor Fever...meh la layan gambar dak2 Floor Fever ni

minat

minat
ehhh yang ni paling minat

minat lagi

ahhhhhh minatnye

minat, minat, minat

sumpah minat

seyes dow minat mereka

xjumpe lak blog mereka --!
blog GBC ade lah....
to boojay sila wat blog crew anda.....
sebab aku minat bangat sama kamu...aku rinduuuuuuu

1 comment:

ila said...

saya pun minat diorg jugk sejak rexona lg..
cedey diorg x menang ari2..
tpi diorg pling glamor..coz slalu je nari2 ngan artis kan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...