Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, December 29, 2011

Terjatuh Cinta Dengan DOVE


Dah lame sebenarnye kenal dengan coklat DOVE ni..tapi tak pernah terhengen pun nk try..mahal ooo rege die...dalam RM 3.50 tak salah aku  * rege dekat 7E.... pada aku mahal la, bukan kedekut tau...

tapi hari tu mase g guardian terbeli la cekelat ni..semate-mate nak cukupkan 60 hengget sebab nak sticker untuk dapatkan beg yang dekat guardian tu... 
kebetulan lak lapar time tu...kuar guardian aje terus ngap...
krup..krap..krup krap...
terus rasa cam Onion Icons


hahahhaa...melebih-lebih lak kan...tapi seyes..coklat die rasa cam coklat...coklat die jugak rasa coklat... aku dah jumpe ayat yang seswai....coklat die lain dari yang lain...
ayat dari finaz jaafar.....
eh tak faham la aku camner nak terangkan...g la korang cari sendiri coklat ni kat kedai2....7E ke guardian ke ape ke....

12 comments:

starzieti said...

ala, tadi rase macam ternampak cokelat tuh at supermarket. ruginye tak beli. :(

luqman zakaria said...

coklat mmg rase cam coklat..t__T..heehhe

NUR AYNIE said...

sedap hingga menjilat jejari ke...hihii...nk g beli la nanti..

misz sheyla said...

@starzieti

haaa..tu la rugi tak beli...

misz sheyla said...

@luqman zakaria
tu la memang rasa coklat...hihihi...memang semua coklat rasa coklat tapi die punye tempting tu lain..cadbury rasa die cam ni...vochelle rasa die lain ..dove rasa die lain...haaaaa gitu la tak reti nak explain...

misz sheyla said...

@nur aynie
boleh la...kena ngan selera..hahahaa tapi kalo x ngam ngan selera aini mahap kan daku...huhuhu.... ala try beli yang kecik aje dulu

Cikpuan rara said...

pahit x?

misz sheyla said...

@ cik puan rara

x pahit pun....maybe kalau pahit pun dark choc kot..tapi itu lom makan lagi..baru je beli semalam..hahahaa..

ayie said...

belanja la satu..hehe

Finaz Jaafar said...

yes this is my fav choc too~
seyesly lain dgn choc lain..sdp gilerr

NUR AYNIE said...

baik nanti beli yg kocik...hihihi..

misz sheyla said...

@ayie
amek la..hahaha baru beli tadi kat stesen LRT....baik punye promotion dorang wat..terus sambar ..hahhaaa

@Finaz jaafar
kan...lain dari coklat lain...tu la ayat nak ckp...x kuar lak lam entry...kena edit ni...

@aynie
haaaa...beli..try la...alaaaa...memule beli yg kecik tu aje...satu bar je pun yang ade.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...