Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, December 18, 2011

Kartun...ouh Aku rindu


kalau balik kampung kan memang aku 24 jam lekat dalam rumah aje..langsung tak jenguk jiran tetangga.. hahaa pasal aku lebih suke duk tengok kartun2 yang sangat ohsemmm...
siang aku la pegang remote tv..tapi malam bapak aku konker duk depan tv..pas berita ade aje la die..tengok animal planet =,=!... ari2 tengok animal planet... kadang2 nak tengok tv lain memang xde can da... kalau abang sepupu aku balik ...haaaaa siap ko....jgn harap dapat langsung...dorang layan bola aje.. =,=! ....

oscar aosis

citer yang sangat kelakar walopon takde dialog pape pun...bhahahaa

Shaun the sheep

yang ni pun aku tak tau pasal ape minat sangat...maybe sebab angjing tu selalu kena ngan kambing2 ni kot..hahaha

Spongebob Squarepant
ni memang sejak azali ag aku suke tengok

Oggy n the cockroaches
lipas gile

Phineas and ferb

what u doin??

 ade lagi satu cerita aku tak ingat tajuk die..tapi pasal putera yang pergi sekolah tu dan ade ahli sihir yang tiap2 hari nk sihirkan putera tu tapi selalu tak jadi...

4 comments:

NUR AYNIE said...

nk tgk krtunnnnn gak....=P

r-5 said...

hahaha sama lah! aku pon layan semua kartun tu jugak! wakaka~

misz sheyla said...

@nur aynie

meh tengok..kite pon dpt tengok time balik kg..sini tade astro T__T

@r-5
seyes...klaka kan...hahahhaa jumpe gak genk

Umairah said...

nice blog..follow me..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...