Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, December 20, 2011

Mimpi Menyusukan Bayi - SAKA datang dekat ke??

Mimpi menyusukan baby ni minggu lepas kot aku rasa. dulu MRBF penah cakap, die tengok tv kalau menyusukan baby maknanya saka...aku pun kurang pasti dengan benda ni semua. bila google memang tu aje la yang keluar. saka, jin, saka , jin.... debor ouh ase ati... =,='' .xmo la benda2 macam ni..sape punye pulak kan...


tadi aku dah google terjumpa satu ni.. meh kite baca sama-sama



Simptom-Simptom Terkena Gangguan Jin



1) Sakit kepala dan dada selepas waktu asar keatas.
2) Badan terasa berat dan malas. <---  ni kalau time penat sangat2 memang selalu macam ni
3) Sukar mendapat jodoh.
4) Badan terasa bisa-bisa/gatal.
5) Sakit/takut ketika ziarah orang meninggal.
6) Sukar tidur malam.  <----- Dari aku start study ag macam ni...bile dah terbiasa time study week tu x tidur..
7) Sakit pinggang tanpa sebab.
8) Sakit dada bila waktu asar keatas.
9) Mimpi melihat binatang seperti ular dan binatang berbisa.
10) Bermimpi bayi/kanak-kanak atau menyusukan bayi. <---Menakotkan.. =,=''
11) Bermimpi jatuh dari tempat tinggi.  <----tak selalu tapi pernah..mimpi macam ni terus bangun tersentak
12) Bermimpi di tempat yang kotor.
13) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki,tangan selepas waktu asar.
14) Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15) Bayi kerap menangis.
16) Bunyi guli jatuh diatas syiling. <---majoriti rasa banyak dengar benda ni...
17) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
18) Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
19) Malas beribadat.
20) Nyanyuk ketika usia lanjut.
21) Panas baran.
22) Sikap berubah secara mendadak.
23) Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
24) Suka melakukan tabiat buruk.
25) Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
26) Kerap keguguran.
27) Gagal melakukan hubungan kelamin.
28) Mengantuk bila dengar al-quran.
29) Bermimpi seram yang menakutkan.
30) Darah haid turun lebih 15 hari.
31) Batuk yang berpanjangan tanpa sebab klinikal.
32) Selalu ditindih ketika tidur. <---- tapi ade sebab saintifik yang jelaskan fenomena ni
33) Kuat berangan.
34) Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
35) Nafsu seksual yang melampau.
36) Selalu melihat kelibat dirumah.
37) Terasa diri selalu diperhatikan/diekori.
38) Mandul.
39) Kerap mendengar sesuatu bisikan.
40) Melihat jin secara terus.
41) Sakit mental atau gila.
42) Sakit tulang belakang tanpa sebab.
43) Sakit kepala tak tentu masa tanpa sebab klinikal.
44) Loya/sebu pada bahagian perut tanpa sebab klinikal.
45) Sakit dibahagian tulang rusuk kiri/kanan dan ulu hati.
46) Sakit dibahagian tulang punggung tanpa sebab.
47) Timbul rasa takut tanpa sebab.
48) Sering pengsan tanpa sebab.
49) Kerap mendengar bisikan/hasutan untuk melakukan perkara-perkara syirik.
50) Ragu-ragu tentang keimanan (ingin murtad).
51) Terdengar suara yang datang menyergah ketika tidur.
52) Terasa sesuatu menyentap kaki ketika tidur.
53) Kerap terdapat tanda lebam pada anggota badan.
54)mimpi terbang,air sungai,laut atau air bah <--- Pernah la mimpi ni

Jika anda mengalami lebih dari 3 simptom seperti yang saya senaraikan diatas,maka anda sedang terkena gangguan jin berikhtiarlah dengan perawat islam yang berdekatan.????

rasa semua pun lebih dari tiga ni...da lama copy ni sampai dah tak ingat sumber untuk letak... =,=! maaf 

5 comments:

ridzuan sujari said...

ni mesti tidur x basuh kaki ni?? hehe

aleen aiden said...

peh peh pehhh,ngerinye..ada jugalah pengalaman kene tindih tu.aisshhh memang xosem.hu3
jaga dri tau!

fatihah kamsah said...

penah bce b4 ni..and mengalami mslh yg sme..yg last skali tu sy xtaw pon sblm ni tnde nye jgk..sbb slalu sgt2 mmpi air n lg dasyat tsunami.slalu sgt. n slalu mmpi bdk kecik..skali tu mmpi sy mnyusukan baby.tp lom g mne2 pusat rwtn lg.. :(

Anonymous said...

Hooo , sekarang ade 15 simptom . Haihh , seram la pulakk . Scaryy makkk .

annisliciousshoppe said...

thanks ea info awk..sy pun mimpi yg sama..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...