Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, November 21, 2013

untitled


tak tahu nak letak tajuk ape....
semalam aku lepak rumah k.long aku
nak dijadikan cerita
anak buah aku yang umur setahun lebih tu memang lasak
memang azab kalau jaga sorang2

semalam ntah bila dia memanjat meja makan rumah kak long aku tau2 dah terjun ke bawah
landing kaki dulu...sambil mencangkung die menangis
sakit agaknya
bapaknye pun datang urut2 kaki anak buah aku sambil membebel..
"tinggi meja tu tau tak...."
jangan lompat2 lagi dari meja tu
meja lagi satu tu tak pe...rendah sikit (meja kopi)

dengan air mata yang masih lagi bersisa 
anak buah aku terus berjalan ke meja kopi
panjat dan lompat...lepas tu gelak2
kitorang terperanjat
aku dah tergelak2
boleh pulak die ambil nasihat bapak die tu
lepas dapat "nasihat " dari ayah die
anak buah aku dah tak panjat meja makan
skang feberet die meja kopi
T____T 


Monday, November 18, 2013

23 budak hilang di Villa Nabila


hari ni kecoh kat fb, twitter,forum2 dan sebagainya tentang villa nabila ni...
aku mula2 gagah jugak godek2 nak tau cerita sebenar
lama-lama seram pulak bila baca terus tutup forum
dengarnya budak2 ni masuk sebab nak cari membe...ntah iye ntah tak , tak dapat nak dipastikan....
ade ke orang jb yang boleh sahkan 

Thursday, November 14, 2013

MUSIM KAHWIN - KAHWIN DATANG LAGI

Standard rakyat Malaysia la kan , cuti sekolah aje kahwin, kahwin aje cuti sekolah
Nak pulak bulan 12 ni, musim hujan pulak kan... rawwwrrrrrr
Dah terbau-bau nasi minyak ni...
Jemputan dah ada la dua, tiga, jemputan yang dah comfirm, kad je yang belum sampai....
Kalau ada rezeki , ada la muka aku jadi penyeri kat majlis korang
Baju pengantin flowy manje-manje aje, kau tengok aku datang nanti pakai kain flowy aku.... terbang semua Rumput kering atas jalan...hahahha
Tapi kalau dah tak dapat nak datang nak buat macam mana kan,
Lepas kahwin ni aku cuma sempat pergi 2 atau 3 majlis kahwin kawan aku
yang lain semua tak dapat datang T__ T tapi ketahui lah bahawasanya doa aku tetap bersama korang....

Last kenduri kahwin aku pergi kenduri dak eny

hye eny....sia-sia aku pakai kain flowy hari tu tau bergambar nampak kepala je..

tengok gambar ni teringat pulak, 
memang semua jenis event aku pakai baju ni...
kenduri kahwin, 
kenduri doa selamat, 
kenduri tunang, 
time raye pun baju ni.... T____T *nanges*
Kahwin  sepupu, baju yang sama


time raya....

korang tak payah nak sengih sangat yeeee....lempang kang
dah ini aje baju yang paling glamour aku rasa.... T_____T

timbul kesedaran untuk beli baju baru..........
takkan asyik nak pakai baju sama aje kan….

aku dah usha 2 3 helai baju...tapi tak tahu mana nak pilih..semua shantek shantekkkkkk shantekkkkkkkkkkkkk

*kalau aku kaya aku borong semua, bil-bil jiran tetangga aku belanja selamba*lagu awie rafael


antara baju-baju yang TER bekenan

cun tak???? harga pun affordable
RM 190.00 
dari rizalman kauuuuuuu

yang ni gilaaaaaaa punya cantik
tapi tengok harga terus telan air liur....
RM 480.00
tapi cantiknye kat bahu tu....
nangessss


kurung pesak tahrina
simple but nice
RM 85.00



maimunah kurung pahang 
RM 500.00
aku minat gila-gila dengan baju 
tapi mahal sangat, tapi minat
macam cantik je, macam comel je, macam nak aje
maimunah ooo  maimunah T__T * nanges lagi tunggu diskaun 70% 


Hatta Lady Brocade Paisley
RM 177
cantikkkkkkkkkkkk
dah terbayang-bayang dalam kepala, nanti bila orang tegur 
'cantik baju beli kat mana?'

"alaaaaa....biasa-biasa je, hatta dolmat je" sambil libas shawl


nur qamarina peplum
rm 135.00
pun cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
murah pulak tu

cantik kan korang semua...
pendapat aku baju under RM 150.00 dah kire murah gile la tu...
ingat lagi aku beli baju raya dekat Jalan Tar RM170.00
menangis aku tengok manik-manik and labuci dia jahit
siap ada akak office tanya , jahit sendiri ke manik ni...
boleh bayangkan macam mana kerja tangan diorang???
nampak tak betapa sakit hatinye aku??

baju-baju ni semua aku tengok dalam Zalora
Zalora Malaysia la, jangan pulak korang tengok website Zalora Negara lain pulak ..
menangis kau tengok baju cantik-cantik
dulu aku takut sikit nak membeli online ni
tapi baru-baru ni akak office aku borong t-shirt untuk husband dia dari Zalora
kejap aje dah sampai
aku rasa ambil masa sehari dua je tak salah
siap dapat kupon tengok wayang lagi bersama kupon-kupon lain
so aku yakin sikitlah nak membeli, walaupun banyak dengar komen yang negative, tapi  pada aku , kita kena tengok sendiri baru tau kan, nak percaya bulat2 pun payah jugak. Yela mungkin nasib korang tak baik, mungkin ada beberapa masalah barang lambat sampai.
Okey la abaikan hal tersebut.

korang rasa yang mana satu yang cantik???
yang harga RM200 ke bawah je la ye...
yang lain Kak Ton tak mampu T__T

ehh...korang pun nak cari baju nak pergi kenduri????? hahaha meh le kita shopping ...pada yang tak tahu ni  dibawah ni link Zalora..


jumpa lagi nanti.....







Wednesday, November 13, 2013

Cerita itu..........


 Lunch tadi turun cafe kejap...
macam biasa la...cafe office aku ni lambat turun sikit aje silakan makan nasi dengan kuah
tadi aku turun lauk dah tak banyak pilihan
aku pusing 2 3 kali sebab aku tak tau nak pilih ayam ke ikan

Last-last aku ambil lauk ikan+ ayam
hahaha puas hati
tak payah memilih sangat la

time nak bayar budak cashier tu senyum-senyum
terus aku sound 

LU APEHAL??????DAH LA CHARGE MAHAL

budak tu sengih2 lagi...

berani betul die....
tengok la esok2 aku sound betul2
tadi aku sound dalam hati aku je...

Macam Best je.....macam free aje


baru2 ni dapat komen dari pengkomen bernamakan anonymous 
tapi komen nye bukan la komen pasal entry blog ni
komennye untuk promote barang...

jangan salah faham..ni bukan post marah2 ok...tapi post nak tolong2...
 kalau betul awak nak promote/jual  barang saya boleh tolong
awak emailkan produk2 awak n detailnye...
nanti kite publish entry
free je bukan berbayar

bila buat entry ada kemungkinan orang akan baca
kalau komen tu belum tentu ada yang baca
huhuhu... kalau akak /adik/abang/makcik/pakcik nak jual2 barang kite boleh promote kan
tapi entry  untuk barang tu anda kenalah type sendiri
kemudian emailkan pada saya miszsheyla@yahoo.com
nanti kite publishkan entry :)



Tuesday, November 12, 2013

Boring dah tengok blog ni bersawang


lately ni aku tak ada idea nak mengolah ayat untuk upkan entry
idea dah ade, tapi nak buat ayat tu payah betul
dulu-dulu boleh la main type sesuka hati 
sekarang dah tak boleh
silap type menyesal seumur hidup...hewhewhew
oleh kerana aku tak ada idea up entry 
makanya hobi terbaru aku adalah blogwalking + stalker + + +
antara blog yang aku suka baca 

http://www.miasuraya.com/

Stripped ...but not entirely ;)

bukan blog lucah ok...
aku suka baca tentang adik die asna
kadang2 gelak aku sorang-sorang baca pasal asna ni


niezzareenamemory02

blog akak ni aku suke usha anak die Qausar
homey okeh

http://jalanjalan-makanmakan.blogspot.com/

blog ni aku suke tengok makanan..
xde gambor xdapat copy...pasal die warning aku kate banyak cantek muke kao...
memang cantik pown*sambil libas tudung bawal*

The Kasihs

blog ni aku tak tahu kenapa, aku suke sangat stalk gambar2 diorang anak beranak
apakah???????????
nak2 si amani...
kalo depan aku memang tampo2 pipi gebu die tu
gerammmmmm.....

KomenSen
blog ni mula2 aku baca, memang tak boleh berhenti gelak....
blog pakcik2 tapi aku tetap suke penulisan die...gituuu

banyak lagi aku suke bw, nanti sambung balik

blog fatin liyana, cik epal,  hanis zalikha, zack zuhairi pun iols minat jugak....tapi payah nau berupdate...kadang2 3 bulan sekali baru aku bukak blog diorang ni...kahkahkah

ok tu saje setakat ni




Friday, November 1, 2013

Hidup tanpa internet, smartphone,


pernah tak korang terfikir nak kembali balik ke zaman kecik2
tak de internet
xde henpon mahal2 yang boleh donlod game
tak de wechat
tak de wassap

aku rasa macam nak kembali ke zaman tak ade pape dulu
yang mana pemilik nokia 3310 kembang2 idung sangkut hp kat leher

tapi aku tetap nak tulis blog
sebab dapat duit dari nuffnang
ingat nak cash out tapi earning masih berjalan

haish...pelik lak bila ada perasaan macam ni


nak beli vitamin c dan sabun mz????
wassap 0168965045

Thursday, October 31, 2013

MILKY G TEH SUSU MIRIFICA - BUST UP BREAST FORMULA



MILKY G TEH SUSU MIRIFICA merupakan produk terbaru dan paling kesan di pasaran minuman yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.
Ekstrak betik hijau dan Pueraria Mirifica thai untuk pemulihan tisu payudara dan meningkatkan rembesan estrogen ke tahap yang lebih tinggi bagi merangsang pengumpulan lemak untuk payudara yang lebih besar dan penuh. 
 

Sarang burung dan Marine Collagen untuk pembaharuan ligamen penggantung payudara, meningkatkan keanjalan gentian ligamen, mengukuhkan struktur payudara dan sistem sokongan untuk hasil yang lebih tegang dan gebu! Tiada lagi kesan lantunan semula! Ia juga berfungsi dengan menghalang melanin dan mengekalkan kulit yang cerah.


5 MANFAAT HEBAT MILKY G TEH SUSU MIRIFICA 
1. Hasil yang memuaskan & tiada lantunan semula.
2. Tiada kesan sampingan.
3. Semudah menikmati secawan teh.
4. Memperbaiki kesihatan umum melalui pengambilan sarang burung. 
5. Hasil yang Cepat & Effektif 

1 CAWAN = Kaedah Urut - 500 kali.
1 CAWAN = Tempoh Penggunaan Coli Pembesaran Payudara - 6 Bulan.
1 CAWAN = Pati Minyak Pembesaran Payudara – 200 kali urut.
1 CAWAN = Penggunaan Pad Pembesaran Payudara – 6 Bulan.
1 CAWAN = Sup Cina Pembesaran Payudara - 20 hari.




4 Manfaat Kecantikan Milky G 

1. Pembesaran Payudara
Amat sesuai untuk mereka yang kurang dikurniai secara semula jadi dan para ibu yang ingin membetulkan defisit dalam isipadu dan saiz payudara selepas melahirkan anak – Nikmati setiap cawan dalam hidup anda hari ini!

2. Mencantikkan Payudara
Menambahbaik bentuk payudara anda secara semula jadi dan mengembalikan warna dan kecantikannya pada waktu muda.
Memerangi bentuk pertumbuhan tidak sekata, payudara lendut, payudara kendur dan areola yang gelap untuk meningkatkan keyakinan anda!

3. Kulit Berseri
Direka untuk memulihara sistem endokrin wanita bagi memperbaiki kulit kering dan kurang bermaya.
Kini, semua wanita boleh menikmati wajah berseri untuk jangka yang lebih panjang!

4. Penjagaan Dalaman
Formula Milky G dibentuk secara teliti untuk menyokong sistem endokrin wanita atas matlamat membantu keseimbangan hormon, di samping membesarkan payudara anda, membetulkan kitar haid yang tidak teratur, dan melindungi kesihatan faraj anda.
Setiap gadis akan memperolehi kesihatan dalaman dan luaran yang optimum!

5 Ramuan Utama yang membuat perbezaan!

Sarang Burung
Sarang Burung yang terkenal kerana kaya dengan jumlah kolagen telah membantu mencantikkan wanita yang tidak terkira di asia. Percayailah ia untuk memperbaiki wajah anda, mengembalikan keanjalan kulit dan mengurangkan selulit (kulit jeruk). Gabungan sempurna bagi mereka yang mementingkan kedua-dua keindahan dan kesihatan.

Betik Hijau
Buah tropika yang sangat baik untuk menggalakkan pertumbuhan sel payudara dan pembesarannya. Turut merupakan pembersih kolon yang penting, penyahtoksik, dan pengelupas untuk mendapatkan kulit berkilat serta memikat.

Pueraria Thailand
Mungkin bukan herba yang menarik, tetapi potensinya sebagai pencantik payudara sesungguhnya menakjubkan! Pueraria Thai menegangkan tisu payudara yang sedia ada untuk menghasilkan payudara yang lebih kental - pastinya pilihan yang menarik.

Lycopene Tomato
Berkesan untuk mengekalkan keadaan kulit yang lebih muda dengan menggalakkan kitaran sel yang sihat dan kadar penuaan yang lebih perlahan.

Kolagen
Tahukah anda kolagen dan air membentuk struktur mengejutkan yang juga dipanggil sebagai Rantaian Air Kolagen? Penemuan ini telah terbukti secara saintifik untuk meningkatkan tugas dan penghasilan molekul, tisu dan sel-sel di seluruh tubuh badan manusia. Jelas diketahui kini, kolagen berfungsi seiring dengan air dalam mengekalkan hidrasi kulit sepanjang hari, untuk kulit yang licin dan berseri



6 jam: Meningkatkan peredaran darah - Perjalanan berbalik ke arah pertumbuhan dan akil baligh
Nikmatilah secawan teh susu harum di mana setiap hirup memberikan rasa terjaga yang berpanjangan. Kembalikan puncak akil baligh, rasakan kepanasan di sekitar buah dada dan puting yang menonjol. Nikmati pengalaman ini untuk jangkamasa 8 jam yang seterusnya!

10-14 hari: Pembaharuan Sistem Endokrin - Peningkatan pertumbuhan payudara - Sediakan set coli baru.
Masalah dengan sistem endokrin reda secara beransur-ansur, keadaan kulit diperbaiki, ukurlilit dada bertambah. Payudara anda kini rimas dan memerlukan coli yang baru! Dedahkan susuk badan yang unggul dengan pakaian ketat; suami anda pasti akan jatuh cinta!

20 hari: Tegang & Berisi, walaupun tanpa coli!
Tiada lagi payudara yang kering dan kendur! Ia kini tegang dengan keanjalan, memberikan keyakinan yang melimpah walaupun tanpa coli! Minum dengan mudah dan rangsang penambahan 1-2 saiz cawan ke arah ukuran badan yang sempurna!

60 hari: Belahan dada terbentuk, anda yang penuh dengan keyakinan terlahir!
Payudara yang menawan dan sempurna terbentuk; bersimetri, tegang dan besar, dengan belahan yang begitu dalam dan menarik. Tawanlah dia dengan baju potongan ‘low cut’ untuk mendedahkan aset yang indah ini, pastinya dia akan mahukan yang lebih!

Jangka panjang: Payudara Licin & Cerah - Berseri & Sihat - Kecantikan Wanita Sebenar
Sarang Burung & Teh Susu Betik membantu anda dalam segala aspek; dalam mempertahankan sistem endokrin, mengekalkan keadaan kulit yang baik dan kesejahteraan umum, dan yang paling penting, memastikan payudara yang cantik, licin dan lembut, memberikan warna puting coklat yang segar dan areola berwarna terang, mengembalikan anda ke remaja awal serta meningkatkan kecantikan dan sifat kewanitaan anda.

Teh Susu Pembesaran Payudara VS Kaedah Pembesaran Payudara Tradisional
Begitu banyak kaedah pembesaran payudara di pasaran kini, apakah penyelesaian yang terbaik untuk saya?

Pengambilan Ubat Secara Oral atau Suntikan
Memakan masa, tidak menjamin hasil yang berkekalan, mengakibatkan payudara lendut dan lentur apabila pengambilan ubat dihentikan, mendorong penyakit payudara apabilan diambil untuk jangkamasa panjang.

Krim Pembesar Payudara
Mengakibatkan alergi, mengandungi plumbum, mempengaruhi aras libido, menjadikan areola dan kulit berdekatan menjadi gelap dalam jangkamasa panjang. Teknik pembesaran yang tidak praktikal.

Pati Minyak dan Kaedah Urut
Jangkawaktu dan teknik urut yang tepat menjadi persoalan. Apakah arah urutan yang patut diikuti? Berapa lamakah harus saya kekal dalam posisi ini? Adakah saya benar-benar melakukannya dengan cara yang betul? Secara jelasnya, lambat untuk memperolehi hasil yang diingini.

Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau untuk Pembesaran Payudara
Hasil yang cepat, tiada lantunan semula , semula jadi dan tiada kesan sampingan. Hanya satu bungkus setiap hari, nikmatinya seperti teh yang lain. Bukan sahaja memanfaatkan pembesaran payudara, ia juga memperbaiki sistem endokrin wanita dan memberi manfaat kesihatan yang berpanjangan.

Kategori yang Sesuai
Penciptaan Menyeluruh, Hasil Melimpah! / Satu Penciptaan Menyeluruh dengan Hasil yang Melimpah

Peralihan Akil Baligh Tidak Sempurna
Perkembangan payudara adalah tanda luaran akil baligh yang pertama untuk gadis dalam persediaan ke era dewasa. Jumlah estrogen yang lebih tinggi dirembes semasa akil baligh merangsang pertumbuhan payudara. Malangnya penghasilan estrogen berkurangan dengan masa dan mempengaruhi kesihatan payudara serta pertumbuhan keseluruhan yang tidak lengkap. Faktor-faktor ini sering menghalang perempuan daripada bertumbuh dengan sepenuhnya, menyebabkan payudara kecil, rata dan kering tanpa keanjalan - Gadis dalam kategori ini memerlukan satu lagi peluang akil baligh untuk memperoleh pertumbuhan payudara matang.

Gangguan Endokrin
Tanda-tanda leukorrhea atau kitaran haid tidak teratur menunjukkan gangguan hormon yang memerlukan suatu mesej tubuh yang baru.

Ukurlilit Dada Tidak Menawan
Kedua-dua jenis wanita bersaiz gemuk atau kurus yang bergelut dengan ukurlilit dada yang kecil – Perubahan baru ini amat diperlukan untuk mendapatkan postur yang sempurna.

Ibu Menyusu
Kebanyakan ibu selepas bersalin mengalami pengurangan pesat pada saiz payudara mereka.
Tiada perubahan yang lebih besar di kawasan lain berbanding payudara selepas kehamilan - Pembesaran dan pengekalan saiz payudara menjadi penting.

Bentuk Payudara Tidak Menarik
Penggunaan coli yang salah untuk jangka masa panjang menyebabkan payudara hilang kekenyalan, pertumbuhan tidak sekata, dan masalah bentuk payudara tidak menarik akibat tarikan graviti – Buka tirai baru dan tanam tekad untuk satu set payudara yang menawan!

Kemajuan Produk yang Mengagumkan
Sarang Burung & Teh Susu Betik, Kemajuan Untuk Kecantikan Buah Dada!

Kemajuan 1#: Kembali ke pangkal akar masalah pertumbuhan payudara kecil, penyelesaian dan penambahbaikan tanpa kelewatan atau keraguan!
Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau mengandungi betik hijau dan pueraria thai yang mengawal atur fungsi ovari di samping merangsang perembesan hormon estrogen supaya sel payudara mendapat nutrien yang mencukupi pada kadar yang cepat untuk pertumbuhan tisu dan pembesaran payudara yang menyeluruh.

Kemajuan 2#: Kulit Baru Berseri – Penjelmaan Payudara yang Menawan!
Sarang burung kaya dengan kolagen semula jadi untuk mengembalikan keadaan kulit awet muda. 98% pelanggan wanita berkongsi pengalaman tentang keadaan kulit dengan cela yang kurang, lebih cerah, anggun dan lembut.

Kemajuan 3#: 100% Semula jadi, Selamat Dimakan untuk Jangkamasa Panjang, dan Tiada Lantunan Semula!
Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau diperbuat daripada 100% ramuan semula jadi. Kualiti produk ini telah diuji dan sesuai dimakan untuk jangkamasa panjang. Tiada kesan lantunan semula walaupun pengambilan produk terhenti.
Teh Susu Pembesaran Payudara Mencapai 98% Kadar Kejayaan, Kadar Pelanggan Pulangan Sehingga 96%.
Data Statistik dari Jawatankuasa Vessly Perfect Korea & Agensi Payudara Lain yang Terkenal dan Diiktiraf.

98% Kadar Kejayaan Teh Susu Pembesaran Payudara
Saiz Payudara: 82% pelanggan mengalami pertambahan 1-3 saiz cawan coli.
Pembentukan Payudara: 98% pelanggan mempunyai payudara yang lebih kukuh dan penuh.
Bentuk Payudara: Serupa dengan implan, lembut, gebu dan bulat.
Keanjalan Payudara: Tidak lagi kendur dan lendut. Lebih tegang dan menonjol.
Keadaan Kulit: Kulit di sekitar payudara lebih lembut dan berseri dengan areola yang lebih berwarna cerah.
Harga 
RM 240 /pc
Termasuk kos penghantaran

nak order dgn ???

sms / whatsupp 016-8965045



Tak Tahu nak letak tajuk ape....PROMOSI la kot...

STICKY POST!!!!!
sebenarnya aku tak boleh nak fikir tajuk untuk entry ni
Alhamdulillah sejak jual Vitamin c ni, macam2 jenis produk pulak korang tanya...
Alhamdulillah jugak ada regular customer...walaupun sorang dua je tapi tetap syukur...
ade la rezeki sikit2 untuk aku....
so dengan itu aku try la nak jual beberapa produk yang memang hot la...
untuk permulaan aku jual ni aku bagi harga promosi la...
Aura White GlutaCollagen 900000mg

Termasuk :

- SHAKER
- 3D DIAMOND SHEET MASK

Free Gift :

- PERCUMA SHEISEDO MASK
- PERCUMA 10 BIJI VITAMIN RAMBUT
- PERCUMA COLLAGEN CRYSTAL BIONIC EYE MASK
Harga Jual : RM150(sm) / RM160(ss)
Harga Promosi : RM 140.00


AURA SLIM SHAKE

HARGA JUALAN


1 BOTOL RM160 (S/M)
1 BOTOL RM170(S/S)

PROMOSI 1 BOTOL RM 150

PERCUMA SHAKER
PERCUMA SHEISEDO MASK
PERCUMA 10 BIJI VITAMIN RAMBUT
PERCUMA COLLAGEN CRYSTAL BIONIC EYE MASK
PERCUMA OBUSE TINT
PERCUMA SABUN SUSU BERAS
PERCUMA POS LAJU 



AURASLIM Icycool Shaping Gel
1 BOTOL RM75 (S/M)
1 BOTOL RM85 (S/S)
PROMOSI RM 70.00
PERCUMA POS LAJU




AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE
CERAH CANTIK & GEBU DALAM 7 HARI!!

Aura White Choc

1 BOTOL RM150 (S/M)
1 BOTOL RM160 (S/S)

PROMOSI 1 BOTOL RM 140
PERCUMA AURASHINE
PERCUMA SHAKER
PERCUMA POS LAJU





IBeauty Crystal Stem Cell Collagen
IBeauty Crystal Stem Cell Collagen
HARGA JUALAN
1 KOTAK RM149 (S/M)
1 KOTAK RM159 (S/M)
PERCUMA POS LAJU





GAMBAR PROMOSI K-Colly Sweet17 (1.5M MG + 12x Stem Cell)The Korea
K-Colly Sweet17 (1.5M MG + 12x Stem Cell)The Korean Secret Whitening Skin
HARGA JUALAN
1 BOTOL RM169 (S/M)
1 BOTOL RM179 (S/S)
PERCUMA POS LAJU



LadySecretz Bust Up!

LADYSECRETZ BUST UP !
HARJA JUALAN
1 KOTAK RM180 (S/M)
1 KOTAK RM190 (S/S)
PERCUMA SHAKER
PERCUMA PAPER BAG (LIMITED)
PERCUMA POS LAJU



MAIXARA C-SENTIAL
MAIXARA C-SENTIAL
HARGA JUALAN
1 KOTAK RM99 (S/M)
1 KOTAK RM105(S/S
)
PROMOSI 1 KOTAK RM 89.00 
PERCUMA POS LAJU



MILKY G TEH SUSU MIRIFICA
HARGA JUALAN

1 KOTAK RM240
PROMOSI 
1 KOTAK RM 200
PERCUMA POS LAJU SELURUH MALAYSIA




RADIGLOW
HARGA JUALAN
1 KOTAK RM180 (S/M)
1 KOTAK RM190 (S/S)
PERCUMA POS LAJU




Simply Skin's
SIMPLY SKIN’S
HARGA JUALAN
1 SET RM150 (S/M)
1 SET RM160 (S/S)
PERCUMA POS LAJU




Wednesday, October 30, 2013

HANTU MAKAN DAN ......


Aku tak tahu kenapa lately ni
aku cepat rasa lapar
lapar sangat2 ok..bukan lapar biasa2..

nak kate aku control makan pun tak jugak
sebelum pergi kerja minum milo + biskut
sampai office tunggu dak rehan sampai pergi cafe
beli nasi goreng atau mee goreng
beli kuih utk makan pukul 10
lepas breakfast, minum milo sambil makan biskut

tenghari
nasi putih penuh
sayur penuh
ikan or ayam

petang 
makan biskut

balik keje singgah beli goreng pisang /karipap
sampai umah masak

malam 
makan nasi

sambil tengok tv kunyah pape yang ade
yang ni kadang2

pukul 11 malam
kalau aku x makan mase tengok tv tu time2 ni aku dah lapar balik
time ni aku akan start buat milo cecah biskut hupseng

perggghhh terbaik ko rase die..
meltup2 dalam mulut

berat pun aku ase dah bertambah
macam mana ni????
kalau control makan lagi teruk
malam2 lagi dasyat aku makan...
apekah yang sedang berlaku




Tuesday, October 29, 2013

Radiglow Pilihan selebriti untuk kulit yang lebih cantik


rahsia artis-artis malaysia kekal cantik berseri sepanjang masa

" kesan luar jangka dengan RADIGLOW"
1) kulit lembut n lembab bagai berlosyen
2) kulit cerah sekata
3) jerawat kering dalam 2minggu
4) parut2 di muka dan badan pun boleh pudar

Antara Kelebihan Produk Radiglow :
 Lulus GMP Lulus KKM Lulus U.S. FDA (Foods & Drugs Association) Sesuai untuk bayi dan juga kanak-kanak Sesuai untuk ibu hamil dan juga menyusu bayi. Mudah kunyah dan SEDAP dengan perisa anggur. Anda tidak perlu membeli losyen atau pelembap tambahan.



Kenapa anda mesti pilih RADIGLOW sebagai supplement tambahan anda??

● Jawapannya kerana RADIGLOW merupakan Produk Pertama yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.

● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada RAMUAN PREMIUM yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract.

● Didatangi dalam bentuk bungkusan kotak yang Eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa kemana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita 

● Cara penggunaan yang sangat mudah. Berbentuk Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet Radiglow setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.


 Radiglow mampu memberikan tenaga sepanjang hari selain membaiki struktur kulit supaya kelihatan lebih bermaya, cerah dan gebu. Dan yg penting ianya sangat mudah dan ringkas. 


* makanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
* membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.
* merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.
* juga terbaik untuk penglihatan, kuku, rambut, gigi.
* antioksidan semulajadi. 500kali lebih kuat berbanding vitamin E.
* menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti kanser, alzheimer, parkinson, diabetic, sakit jantung dan lain-lain.
* sesuai untuk wanita mengandung dan masih menyusukan bayi.


ARTIS PUN LAYAN RADIGLOW KO...












Testimoni Pengguna Radiglow





HARGA JUALAN 

1 KOTAK RM180 (S/M)

1 KOTAK RM190 (S/S)

PERCUMA POS LAJU



WHATSAPP NAK HARGA MURAH2 KITE WASSAP2 OK

0168965045





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...