Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, November 1, 2013

Hidup tanpa internet, smartphone,


pernah tak korang terfikir nak kembali balik ke zaman kecik2
tak de internet
xde henpon mahal2 yang boleh donlod game
tak de wechat
tak de wassap

aku rasa macam nak kembali ke zaman tak ade pape dulu
yang mana pemilik nokia 3310 kembang2 idung sangkut hp kat leher

tapi aku tetap nak tulis blog
sebab dapat duit dari nuffnang
ingat nak cash out tapi earning masih berjalan

haish...pelik lak bila ada perasaan macam ni


nak beli vitamin c dan sabun mz????
wassap 0168965045

4 comments:

Noor Atikah Ramli said...

mesti tak tahu nak watpe kalau xde internet . hehe

Syazana Zainn said...

Ada smartphone ada baik buruk dia
yg buruk nya time tdo pun boleh terbangun sbb dapat notification blog/facebook/twitter/email -.-
Tdur pun x lena hiks

Nastyna said...

Heheeh kami pakai phone nokia yang usahkan nak berintenet nak main games, nak ambik gambar pun kelabu asap. ringtone tak poliponik pung muahaha. Tapi tenet penting untuk hubungan silaturrahim sesama insan :p

nan todak said...

kalau pakai 33sekupang tak leh la main candy crush.. huhuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...