Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, November 13, 2013

Macam Best je.....macam free aje


baru2 ni dapat komen dari pengkomen bernamakan anonymous 
tapi komen nye bukan la komen pasal entry blog ni
komennye untuk promote barang...

jangan salah faham..ni bukan post marah2 ok...tapi post nak tolong2...
 kalau betul awak nak promote/jual  barang saya boleh tolong
awak emailkan produk2 awak n detailnye...
nanti kite publish entry
free je bukan berbayar

bila buat entry ada kemungkinan orang akan baca
kalau komen tu belum tentu ada yang baca
huhuhu... kalau akak /adik/abang/makcik/pakcik nak jual2 barang kite boleh promote kan
tapi entry  untuk barang tu anda kenalah type sendiri
kemudian emailkan pada saya miszsheyla@yahoo.com
nanti kite publishkan entry :)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...