Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 10, 2014

VCO Catalyst bagi ibu mengandung


STICKY POST

sekarang ni produk - produk dah macam cendawan tumbuh, nak jadi putih, nak jadi hitam, nak gemuk , nak kurus , kita tinggal pilih sahaja mana yang kita nak, kadang-kadang bila dah pakai produk tu ada yang sesuai dengan kita, ada yang tak sesuai... kadang-kadang customer ni , hari ni pakai esok kalau boleh nak tengok hasil dah.. 

sebenarnya aku nak cerita pasal VCO softgel catalyst.. produk ni dah lama ada kat pasaran, tapi sebab aku tak pakai, makanya aku tak berapa ambil tahu sangat... tapi masa aku g scan baby dekat klinik As-Salam, doktor Azfar suggest aku makan VCO ..sebab wife dia amalkan VCO semasa pregnant... kebetulan pulak lately ni customer yang beli vitamin c 1000mg tanya pasal VCO jugak... alang-alang aku dah pakai baik jual sekali ye dak...

kalau nak bagi review tak boleh lagi sebab baru sangat pakai nya...
tapi kita nak umumkan la bahawasanya kita dah jual produk VCO catalyst ni...

Kebaikkan VCO

CATALYST Virgin coconut oil (VCO), sejenis supplement utk kulit yg terbaik bagi mendapatkan kulit yg sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh badan.
Ia diperbuat dari minyak klapa dara 100% organic dan gred A, serta terdiri daripada 90% lemak tepu yg baik utk kesihatan. 

Kebaikan-kebaikan VCO:
• menghilangkan parut jerawat & strecthmark 
• kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak & juga kering
• melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari
• Pengurangan kenaikan jerawat
• Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru
• melambatkan proses penuaan
• mengatasi masalah kerosakan gigi
• melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim
• mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
• melindungi diri dari serangan osteoporosis
• melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong)
• membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan)
• amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita
• melawaskan pembuangan air besar dan kecil
• memperbaiki pencernaan & penyerapan vitamin2
• meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental
• PMS akan teratur
• Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain)
• Mengurangkan tidur berdengkur

Pengambilan Catalyst VCO bagi Wanita Hamil
VCO SANGAT BAGUS DIAMALKAN SEWAKTU SEDANG HAMIL
DALAM TEMPOH BERPANTANG DAN MENYUSUKAN ANAK

VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan InsyAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.

CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. Pengambilan VCO bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan.

Cara Pengambilan Catalyst VCO:
Boleh digunakan dengan 2 cara :
Makan atau sapu di permukaan kulit (untuk masalah kulit muka)

boleh juga dicampur dengan foundation sebagai makeup base :)

Makan 1 biji 2 kali sehari (pagi dan malam) atau 2 biji sekaligus, selepas/sebelum makan.
Seelok-eloknya diambil bersama air suam atau air kosong.

Untuk sapuan di muka, lubangkan bahagian soft gel menggunakan jarum atau gunting dan sapukan pada permukaan kulit. Boleh dilakukan sebelum tidur malam selama 15 minit atau dibiarkan sehingga pagi.











berminat boleh wassap : 019-9934389 
harga untuk VCO softgel/pure oil untuk minggu ni saya buat promosi 
harga asal : RM 39.90
Harga Promosi : RM 35.00

vitamin C 1000Mg Pahang Pharma pun masih ada stock...

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. sheila baru je tercari produk vco ni.. tu harga promosi tak termasuk postage ke? hehehe btw boleh guna untuk sapuan dibahagian bawah kan? urutan perineum kan?

misz sheyla said...

@sheila~ haah.. boleh buat urutan tu..harga tu tak termasuk postage..tapi kalau awak nk awak wassap or sms kat num tu..t kite bagi harga yg lagi rendah..hihi

Fifi Nadhrah said...

menariknye vco ni.. boleh buat minum tak?

Ecah Ecot said...

one of the user and i'm lovin it! :)

shasha yacob said...

nice post misz :) xtau nak komen apa, saya muda lagi hehehe

Zila Zainal said...

wah macam naaaakk je

Anonymous said...

Assalamualaikum..harga promosi tu still on x? kalo amek 2 botol ley dpt free postage x? hehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...