Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, March 13, 2014

Pengganas la sangat


tadi bukak email SPAM sebab nak clearkan, sekali terbahak-bahak aku bila baca email ni


siap nak assume aku sebagai terrorist  tu..
orang sekarang ni macam2 cara nak dapatkan detail kita...
skang pun dah banyak yang tertipu, rugi duit berjuta-juta dengan internet
berhati-hati lah kita semua...

4 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak.. apakah email spam ni? haihhh pelik2 je.. sheila singgah sambil klik tabung awak ~~~

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari bunda...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. madu tu kan sunnah Nabi.. mana ada panas. hehee. sheila amalkan sesudu pagi dengan pati delima gulsan tu.. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Zura Lee said...

pandai erk dorang nk mintak details kita, bg emel yg mcm ni...kalu org yg jenis nerd je kompom dh bg siap2 segala details dia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...