Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 26, 2014

KFC zinger reloaded


macam yang korang semua dah tau dan dah tengok iklan kat tv, kfc ada keluarkan burger baru...
aku kalau ke kfc tak ade lain yang aku beli melainkan cheezy wedges dia yg yummeh tu, dengan coselaw ngan kentang putar tu....mkn 3 tu je pun dah perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
dapnye lahai....

hari tu nampak pulak iklan KFC menari2 dalam blog...
bukak blog tengok macam menyelerakan, selera tengah mencanak-canak naik ni kan..
terus berazam nak g beli ..
nak test rasa die sedap ke idok
hari Ahad baru ni balik dari kampung singgah la kt KFC dekat serdang tu ha....
time beratur tu memang dah set dalam kepala nak order Zinger Reloaded
Tapi ntah kenapa sampai je depan kaunter mesti order snack plate + chezzy wedges+coselaw besar +kentang putar besar....air tukar milo ye dik....

masuk kete encik suami tegur
kate nak makan zingggggg
sengih jela aku...

nampak sedap

untuk lebih maklumat korang boleh klik SINI

nak buat duit dengan Blog boleh klik Nuffnang


1 comment:

hainom OKje said...

Sudah tukar order ka? haha
Biasalah..... sebenarnya kalau boleh nak beli dedua hehe...tapi malu kan.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...