Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 31, 2014

CPUV COLGATE SAN


CPUV dari colgate tengah menari-nari dalam blog
Alhamdulillah..rezeki lagi...
hikhik


colgate ni untuk maximum cavity protection. sesuai lah agaknye untuk preggy mommy untuk mencegah kaviti
balik ni nak tanya hencik dokter boleh tak pakai



kalau bukak website die colgate siap tunjuk penyebab2 cavities ye anak2
dan yang paling seronok kalau korang masuk website die ada sweet counter
korang boleh check sugar calories...
aku dan2 cek...
pagi makan nasi lemak, karipap 2 bijik..hambek..result die 30G
korang try la masuk website die..seronok 

thank to colgate
thanks Nuffnang..

pstt** ade rakan2 mintak suh buat entry macam mana nk dptkan earning...alaaaaa kite tak pandai sangat la... tapi nanti kite buatkan eh...






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...