Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 19, 2014

Baju dah tak muat


pagi tadi terbangun lewat sikit
makanya gopoh-gapah la bersiap
mujur baju kurung aku dah iron siap2 
so pakai je la
sarung2 dah tak muat tang perut T__T
mula2 nak buat tak tahu je
tapi senak pulak ase
menangis iron baju kurung  lain.... T__T
dah boleh beli uniform mengandung ni...
yela, baju kurung yang ada semua jenis kurung moden, 2 3 helai je pun kurung biasa
itupun kalau pakai semua kain dah singkat sebab perut dah buncit sket..

14 comments:

Sheila Salim said...

assalamualaikum awak. hahaha beli baju baru.. hihi sheila dah tak pakai baju kurung, semua kasi adik2. skrg pakai jubah je selesa.. dress pun ok gak. hehehee

Bitt (doubeIS) said...

adoii pernah rasa senak masa pakai seluar tak muat dulu..hehhhhehe kena standby jubah or maxi u..so apa2 senang ehhehe

NaZiRaH @ Ezyra said...

sem 6 ni, saya tak pakai lagi baju kurung gi kelas, suma pakai dress n skirt ja, ;-)

Ecah Ecot said...

Bila dh x muat tu dh boleh la cari baju mengandung...hehe

shasha yacob said...

wah wah dah nampak baby bump lerr nih heee

shaFazie said...

dah kene strt beli bj baru itu sis hihi

Amanda Suria said...

itu yang terjadi pada SA pagi td...sendat tang kain..x leh nak ke pinggang stuck kat paha...menangis gosok suar keja...sabo jer la...

Khai♥Rin : anies said...

xpe tu tandanya sedang bahagia ;-)

misz sheyla said...

@sheila ~ ingt mls beli baju ngandung2 ni, sebab tinggal lg 3 bulan je...tapi baju kurung memang dah x muat dah

@bitt~ tu la..kena cari jubah gak ni

@ecah ecot~ tu la ingt mls nk beli..dh x muat ni kena beli gak ni

@sasha ~ nmpk la sikit..x besar sgt

@sha~ mcm tu la nmpak gayenye..kn cut sikit peruntukan utk baby..hihi

@amanda ~ nyampah kan kena gosok baju baru..pagi2 lak tu..dah la nk cepat

@anies~ hehehe..alhamdulillah..

Zura Lee said...

zura masa ngndg dulu pakai jugak baju kurung smp ke 4 bln.. kain baju kurung tu kena pakai tinggi cecah bawah dada sebab tak nak tindih perut.. perut zura besar giler, mmg kena pakai baju ngndg awal

misz sheyla said...

@zura lee~ haah..skang pakai kain letak bawah dada..hehe..perut tak besar sgt..tapi dah nk masuk 6 bulan ni baju dah xmuat

HyRoSSa NeNy said...

aku stat 20weeks da pki unipom da.. bile pki bju kurung... nmpak da tertarik2 tang hips n belly... oh x sggup kasik org tgk aku tonggek... hahaha

Lyaa Suriany said...

lya since preggy 5 bln kot dah xmuat sarung. terlebih besar kot prt ni.hehe

misz sheyla said...

@neny ~ perut aku xbesar sgt...ade la 2 3 helai baju kurung besar..tapi dah xmuat

@lyaa~ tu la..kena beli baju baru

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...