Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 3, 2014

Laneige intense serum lipstick


baru-baru ni habis menghadap cerita the heir... 
lepas tu ingat nak sambung cerita lain, tapi tahan perasaan...
drama korea ni bukan boleh start..nanti payah nak tnggal..
perasaan tak sabar-sabar nak tahu apa yang jadi lepas tu membuak-buak..
itu yang jadi tak boleh buat kerja lain tu...

eh..sebenarnya nak cerita pasal lipstick..
aku rasa jenama Laneige ni dah popular bagi pengguna kat Malaysia ni
baru-baru ni Laneige keluarkan lipstick baru...
serum lagi ko...ingat muka je ada serum bagai...
kebetulan sangat la lipstick avon (ntah sape punya pinjam time nak make up aku kawen hari tu) dah nak habis, kena la usha2 lipstick baru..





hensemnye colour dia
setakat ni berminat dengan colour twinkle coral...
teringin nak pakai Luminous Red tu....tapi sebab sedar diri kulit tu gelap terpaksa lupakan hasrat....
weekend ni boleh cari...
aku tengok dah ramai blogger yang beli dan puas hati...
kita mesti cuba....

kalau nak tengok tahu lebih lanjut pasal produk ni boleh ke facebook Laneige

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...