Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, March 29, 2014

Makan Time Nando's


Cerita minggu-minggu lepas ni
nampak sangat tak de idea nak buat entry baru kan

teringin sangat nak makan nando's lepas geledah blog orang
Ingat nak tunggu cek nuffnang dapat baru nak pergi makan
Tapi sabtu hari tu encik suami dah ajak
Apa lagi.. moh le kite ke alamanda

Haih…tak ada gambar beria sangat
Sebab sampai je makanan terus ngap
Menunggu agak lama jugak  la

okeh serius aku tak faham kenapa gambar ni senget benget..sebab aku dah edit....bluerghhhh


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...