Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 14, 2011

Kisah sengal edisi pagi hari -Edisi Perbualan Telefon


aku : hello
pemanggil : hello boleh cakap dengan en . S*****?
aku : dia tak ada kat tempat dia la sekarang...
pemanggil : tak ada ke?? boleh tinggal pesan tak??
aku : boleh2...kejap saya amek kertas

makanya aku dengan penuh berusaha ambil la kertas ...ye la orang nak tinggal pesan...dengan pen dah ready di tangan, kertas putih terbentang elok depan mata..

aku : okey cik nak pesan ape ye ??? *sambil tangan dah ready nak menulis
pemanggil : gitau die akak nak cakap dengan die..nanti akak kol die balik
aku : =,=! baiklah kak..mekasihOnion Icons

oleh kerana kakak tu dah 2 3 kali kol maka aku pun kol office sebelah ..biasa kalau xde kat office sini S**** g sebelah

aku : hello
Gadis misteri : hello , unit ops
aku : sapa ni Maz*** ka??? * cakap dlm loghat sabah
Gadis Misteri : ya....
aku : Sh**** ada disitu tak
Gadis Misteri : nda ada. Sh**** di Unit blablabla...dia bukan disini..siapa ni??
Onion Icon
aku : xpe lah.bye

=,=! yaaaa aku tau si S****** di Unit Blablabla sebab aku satu unit dengan dia..maksud aku dia berada di sana tak..jumpe bos ka, apa ka.....

2 comments:

cikpuanrosliana said...

masuk maharaja lawakmega la wey lawak gini...baru gempak hehehe

misz sheyla said...

kalu masuk maharaja mega jadi blur aku ni...bhahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...