Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, December 10, 2010

SEGMEN SAYANG BLOGGER


Tadi Ngah berblogwalking terjumpa la satu entry menarik ni...... namenye segmen sayang blogger. Segmen pe ni?? mcm segmen dekat tv3 plak.  uhuuuuuuuuuuu segmen ni dibuat oleh cik mas kita ni sape nk join boleh aje... syarat penyertaan die

syarat penyertaan :
  • follow blog cik mas DONE

  • buat entry bertajuk SEGMEN : SAYANG BLOGGERS! DONE

  • letak sekeping gambar sempoi anda DONE

  • lengkapkan slogan "kenapa saya perlu join SEGMEN : SAYANG BLOGGERS! (5-10 patah perkataan sahaja)DONE
SLOGAN: Kenapa saya perlu join SEGMEN : SAYANG BLOGGERS
sebab saya memang sayang pada blogger-blogger!!!   Onion Icons
ahaaaaa.... x kretip pown... 2 slogan yg aku ase ikhlas dr aty kecil ni..ceeeewaaahh
  • tinggalkan link di komen entry ini  DONE
tujuan CIK MAS wat segmen ni adalah kerana
  • cikmas akan buat satu entry khas pasal blog korang, pasti yang terbaik!
  • dapat up trafic blog anda dan juga trafic blog cik mas
  • eratkan hubungan silaturrahim antara bloggers

[tarikh tutup 16 Disember 2010]





6 comments:

kay yea said...

eh kte di group yg sme..salam perkenalan~ :)

misz sheyla said...

group yg dlm bpm 2 ea?? hekhekhek ...slm kenalan gak...leh r beri tunjuk ajar....kite ni tataw sgt sal blogging neh

♥..cik_mas..♥ said...

SINGGAH..CIKMAS DAH SIAPKAN ENTRY NYE...
simple sahaja.... :)

datang jenguk..thnks join k..

http://masluvnerul.blogspot.com/2010/12/segmen-sayang-blogger-miszsheyla.html

Fxysche Nas said...

wah..menarik!!!
='D

misz sheyla said...

mekasih cik mas.... :)
pe yg menarik nas??? kite ke menarik??? yeyeyyeyyeeeee

erlyn erlyana said...

misz sheyla : makciks kalo aku post kat muka buku ko suh org vote ko haci tak??xoxo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...