Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, December 10, 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010~ Vote untuk saye!!!! No 136 kump 4

Hari ni jenjalan kat blog pilihan malaysia, guess what????? senarai penuh blog baru telah pun keluar..... 
humanggggg aihhhhh.. senarai telah dibahagikan dalam 10 kumpulan..... 
berdebar2 rasa hati ni... uhuuu ntah layak ntah tak ye blog aku, ntah2 tak cukup syarat....
dup dup..... dup dup.... dup...dup...
aku klik dekat senarai penuh blog baru 2010 pilihan-1

T.T hueeee name blog aku tadek... xpe lah tak ade rezeki......
.
.
.
.
.
.
.
try la pilihan 2 
tetttttttttttt..................... 
maseh tadek name aku....
okey fine maybe tak ade rezeki aku, lagipun ni first time masuk contest
sabar-sabar
.
.
.
.
.
.
.
.
klik kat pilihan 3
mintak2 ade name..
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
tadek jugak!!!!!
tak ape..senyum2 lagi..tak ade rezeki, aku pujuk2 ati aku sendiri
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
try klik pilihan 4
T.T
.
.
.
.

.
berdebar2 pulak ase ati ni
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
ala2 citer gerak khas pulak ade scene debar2 ni
sabar sikit lagi
.
.
.
.
.
.
.

hoyeehhhhhhhhhhhhhh..... name aku ade.. ( sambil lompat2)
blog aku masuk..yeyeyeye

h0yeaahhh... x sia2 aku gedik2 nak join...lalalalalala~ 
aku da ushar blog lain dan aku ase blog lain seme cantik2 menarik, tertarik, memang da b0om la lau nk dibandingkan dengan blog aku yang x seberape ni... blog dorang pun kemas tersusun...
Da masuk list pun aku da syukur Alhamdulillah sgt2.
kira lau tercalon kat Sini aku da boleh dikatekan happy giler ahh..
kaedah pengundian lak nanti akan diberitahu..
so pade seme undi lah shaye yang x seberape ni
.
.
.
ape??? tamoe undi???
.
.
.
.
nah amek, saye banje choki2 untuk kamu
.
.
.
ape tamoe jugak??
.
.
.
.
ermmmmm 
.
.
.
shaye banje roti sardin sehengget mau??
.
.
.
xmo jugak??
.
.
.
okeylah nah amek 

laaaa.. x caye ke saye mampu bg kete ni??
.
.
.
.
apa??? awak kate saye cume mampu bagi


okey ape dari xde... siap ade bakul ag tepi 2...yang ni pun x  mampu kot
undilah shaye!!!! 


2 comments:

PuPeL said...

hye kamu..tahniah tersenarai..gud luck untuk kamu ye :)

misz sheyla said...

thank pupel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...