Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, December 28, 2010

Entry Penyertaan Blog List Dauspozi.com


ape lak ijau2 ni duk menempel lam blog ni??? hoh...korang tatau ke????daus ni nak wat bloglist dalam blog dia..so pade korang2 yang mau leh la join...kalo yang tak mo join tak ape tak kesah...hoh nak join ade syarat2 dia...nak kawen pun ade syarat, nak masuk toilet pun ade syarat n cara die, nk join bloglist pun haruslah ade syarat...

syarat, tak banyak pun syaratnya. Check it out!

1. Tulis entry bertajuk 'Entry Penyertaan Blog List Dauspozi.com'.
siap
2. Letak banner hijau kat atas tu dalam entry penyertaan korang.
siap
3. Copy paste 4 soalan ni dan jawab dalam entry korang tadi.
  • Dari manakah korang kenal blog Dauspozi.com?
tak ingat la....ade dulu dorang blogger cerita sal dauspozi...tapi tak ingat blog mane..
  • Kenapa korang nak join blog list Dauspozi.com?
mestilah kene join..boleh upkan trafik  sikit2..heheh
  • Apakah tujuan sebenar korang menulis blog?
soklan ni banyak kali da aku jawab neh...menulis blog sebab nak share maklumat2 ...leh release tension gak kot dgn menulis blog
  • Siapakah 3 blogger yang menjadi sumber inspirasi korang?
  • benashaari.... sebab die cam sempoi aje....tak ade tutorial berapi2...sempoi la..memang sempoi..
  • nazirulhazwanws...sebab suke dengan drama korea dalam blog dia..ahak..leh jadi tuan director...slalu dok guling2 pas bace entry die
  • aizulmarcello yang ni ntah la nape aku suke bukak blog dia...yang pasti aku suke bace la...
  • seme laki jek..hekhekhek...bukan gedik okey...
nak join???
enough lompat2 ye anak2
KLIK SINI

1 comment:

citah bukan mazid said...

http://citahloveindie.blogspot.com/2010/12/anugerahhaha.html


u've been tagged.
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...