Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, December 23, 2010

Contest Cari Ayam





Sape suka makan ayeem angkat kening sebelah...hohoho... brader belakang tu turunkan anak tu..angkat kening je bukan angkat anak ye... misz nak join satu contest ni sebab misz suka makan ayam...erkkkk
*ayam dah ilang macam mane kita nak makan lagi??? kawan2 awak boleh cari ayam yang ilang???* versi dora the explorer



gambar mangsa2 yang hilang sebelum kejadian hilang berlaku, 

gambar setelah kes penculikan terhadap ayam2 berlaku...

detective conan datang menyelesaikan masalah

LANGKAH
1. Buat 1 entry bertajuk "Contest Cari Ayam". (takboleh tukar-tukar)

dah buat memang tak tukar2 dah

2. Teka dekat mana ayam KelabuUnguOren dan Hijau menyorok.

kelabu = G
UNGU= P
Oren = O
HIJAU = H
hoh...macam2 kaler ayam yep...

3. Lengkapkan slogan "Ayam-ayam Ayeem menghilang kerana

Ayam-ayam ayeem menghilang kerana mereka semua mensabotaj ayeem kerana kerap membuli mereka dengan membabi buta ,tanpa belas kasihan, dan tanpa teragak-agak menyuruh mereka memegang papan tanda terlalu lama.
tak lebih 20

4. Cabar 3 member korang dengan tag nama mereka. (make sure mereka tahu)
Nak ajak detektif conan ni
DETEKTIF elyanas
kalau detektif lain berminat utk join penyiasatan kes berprofil tinggi ni klik aje banner atas skali

5. Letak banner dalam entri atau di sidebar.
okey sudAh dalam entry aje

6. Submit permalink dekat comment entry ni.

TEKA DEKAT MANA SEMUA 4 EKOR AYAM AYEEM?
Aku dah sorokkan 4 ekor ayam aku yang berwarna KELABU, UNGU, OREN dan HIJAU kat tempat-tempat tertentu, so korang kena teka kat mana aku sorokkan diorang. Sumpah aku takkan tukar jawapan tu ok. (KLIK untuk header lama)

3 comments:

y-A-n-A said...

hua! saya ditag!! esti cari penculik ayam ni!! yes!! hehe.. tq yer.. :))

misz sheyla said...

mesti cari ye detektif yana...

Wanz Mejuez said...

Ade Contest Baru ni..

"siapa punya header paling cool"

nak join tak??


http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...