Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 22, 2010

Baby Yang sangat comel

uhuuuu...tadi baca harian metro.. cover depan gambar baby yang mane mengisahkan tentang seekor bapak campak anak dia yang masih bayi sebab baby tu asyik nanges..hurmmm sedih dengar kan??? tak kan la sampai campak anak sebab tak tahan dengar anak tu nangis..ape la sangat budak umur 9 bulan leh buat, nangis aje la..sampai koma la budak tu..hurmm tatau nak kate ape...doa aje la semoga baby tu sembuh dan bila besar jadi anak yang berguna..orang sekarang kena pandai tangani stress rasanya... binatang pun taw sayang anak dia...sama2 la kita jadikan pengajaran.
hummm dorang tak rasa ke yang baby tu sangat comel??
betul comel ..
tak caye meh tengok gambar
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
err.. tapi bukan baby manusia la...baby haiwan...
layannnn ols
.
.
.
.
.
.
Walrus kot

ololo nomey2 hamster

ni leh dikatakan satu malaysia.


 
aummcakkkk....

macam landak tapi aku tak sure

huarghhh nampak innocent

tak sure binatang ape ni

kucing yang sangat comel

serius tak comel..nampak horror gile

tido time


hanjeng vs hanjeng

hamster bulat mcm bola

monyet yang sangat kecik

1 comment:

y-A-n-A said...

comel giler...!! :DD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...