Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, December 6, 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010

pinjam pic bpm

Assalamualaikum semua.. hahahaha kembali lagi... sila bace tajuk entry di atas.... huh..apekah???? tuan tanah x hagak2 nk join contest neh...uhhuuuuuuuu... dulu mase memula menceburkan diri berblogging aku rase macam biasa2 aje..aku rase macam nak wat blog ni just nak suka2 setelah boring berfesbuk dan sebagainya.. and aku wat blog just untuk aku bace..aku x kesah p0wn lau orang x bace.... lagipun ade ke orang nak bace blog aku?? uhhuuu..

tapi aku hepi x hagak2 bila ade orang follow blog aku..wal0pon mase 2 cuma sorang je yg follow..uhuuu..mcm satu kepuasan lak...aku rasa da macam artis la plak... erkkk.. adekah aku sorang je yang berase sedemikian???
ahaaaa... tak kisah la yang penting aku happy ..

blog aku layak ke nk masuk ni???? isi tadek, blog macam rojak buah, x kemas, ayat tunggang langgang...uhuuuu xpe la aku cuba nasib je dan yang paling penting aku cukup syarat yakni blog aku ditubuhkan tahun 2010

first entry aku bertajuk segalanya tentang blog di post pada 4 ogos 2010... sal first entry ni orang bace mesti orang ingat aku taw segalanya..hakhakhak  xde pown...blaja slow2..  ni link die http://miszsheyla.blogspot.com/2010/08/segalanya-tentang-blog.html

so pada sesape yang nk join boleh klik sini Blog Pilihan Malaysia 2010

 oh ye tarikh tutup penyertaan : 8 Disember 2010











12 comments:

kay yea said...

gd luck yep~ ;)

misz sheyla said...

thanks kay :)

Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

misz sheyla said...

salam cik ila...kite follow cik ila gak

Rafina Mimi Zairul Murni said...

selamat tengahari..sis dah follow blog ni..semoga sukses dalam blog pilihan malaysia :)

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

nik rosmawati said...

gd luck

~NySz~ said...

salam ziarah.. blowalking meyh.. kita jiran.. :) 157..157..157.. GOOD LUCK!

cokiedacomot said...

yuhuuu. all da besh :)

NS said...

dtg tgk calom. BPM. good luck!
follow anda. =)

.vna erman. said...

hallu,blog walking
follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other

hacker said...

http://hackerz91.blogspot.com/2010/12/good-news.html

awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...serta doa2 seharian..lau awk minat jdila mbe sy ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...