Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, December 17, 2010

GIVEAWAY:LUCKY FOLLOWERS...WEEEEE~~~~


Create your own banner at mybannermaker.com!
See banner atas ni??? Ahah... yang ni tak ada sape tag.. memang x pernah kene tag pon..huh sampai ati mereka seme. ngah berblogwalking terjumpa la satu contest ni..
kontest ke ni cik bedah???
ehh bukan contest ke???
alaaaa ape2 la yang penting ada hadiah pada sape yang bertuah.... hadiah ni adalah untuk menghargai follower2 blog..haaa..korang ingat artis je dapat penghargaan segala..follower pun dapat taw...rugi korang lau x join.. dapat topup taw...lau yang tak pakai prepaid 2 korang claim la kfc ke chili's ke, mcd ke, secret recipe ke...claim kat tuan punyer blog ye..hahahaha pepandai je misz tukar hadiah lain erkk... t kene tampor ngan izyan padan muke..okey misz dengan yakin meegclaimkan diri misz sebagai follower yg bertuah itu...
Onion Emoticons uhukkk kan cik izyan kan??? 
alaaaa x kew?? belum pilih lagi ke???
xpe la meh misz citer pengalaman sedih misz MSN Onion Icons
semenanya misz ni dari zaman skolah ag lau ada lucky draw mang xpernah bertuah..jangan kata first prize saguhati, kuih sagu, ulat sagu segala sagu la x penah dapat..sedih kan?? kan?? kan???
Onion Emoticon
lau sedih meh sini adiah Onion Emoticon
ohoh..pada kamu2 yang teringin gak nak join jadi yang bertuah klik bawah ye

syarat-syaratnya: ni haruslah cek betul2 ni..t tak cukup syarat t sia2 je...

1.Anda haruslah berada di Malaysia..kalau anda dekat negara lain..jangan ngada-ngada nak masukkan..hehe
hoyeahhh..memang berada di Malaysia

2.Buat satu entry ini tentang giveaway ini dan tajuknya GIVEAWAY:LUCKY FOLLOWERS.WEE~dan hanya sertakan banner giveaway sahaja pada entry anda itu ok..tq..kalau nka membebel panjang suka hati korunk lah :)
Dah Buat jugak

3.Dan giveaway ini hanya boleh disertai pada mereka yang sudah jadi followers izyan..yang belum jadi itu..silalahkan jadi..huhu..tiba masanya untuk izyan menghargai para followers tercinta :)
Dah Follow dah..seeeeeeee 1018

4.Selepas selesai tulis entry itu..sila letakkan link entry anda  pada comment post ini..agar izyan boleh check it out yo!!huhu..

Dah tinggal yooo!!!

5.Giveaway ini bermula pada detik dan saat post ini di postkan dan berakhir pada 25/12/2010..
hoooyeahhh tarikh belum ditutup ag

6.semoga bergembira

gembira lau dapat adiah..weee~~~~~~~~
hadiah:jeng..jeng..jeng..tidak lah begitu mewah..topup bawah RM30..huhu....tapi..untuk 3 followers bertuah.. ok!!
Rezeki jangan ditolak..musuh jangn dicari....uhuk

1 comment:

nuR izyan said...

hehe..cyap cite sdih pula..
thx 4 join k..
wish u gud luck :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...