Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 15, 2010

COVER YOUR AURAT CAMPAIGN | SHOW YOUR SUPPORT!

Assalamualaikum...
semasa misz ke blog UNCLE BEN terjumpa la satu entry kempen...
uhuuuu...misz ase sangat menarik ini kempen...
ahakz.. so sebagai muslim misz nak menyokong kempen ni...

COVER UR AURAT

Pandangan misz lau pasal menutup aurat mesti lah benda ni diwajibkan. Misz yakin benda ni semua orang tau..sejak zaman sekolah lagi dah macam kita belajar pasal aurat kan???
misz nak cakap banyak pun tak boleh sangat coz misz bukanlah orang yang sesuai untuk bercakap pasal aurat. Tapi misz nak berubah dan berharap my akaks dan adiks will do the same thing..InsyaAllah
macam nana nak sokong???? baca kat bawah ni...

oleh itu saya teringin untuk tagged mereka untuk sama sokong kempen ini... :)


teringin nak support???
ohhhhh ini harussssssslahhhh
ok cara-caranya :
1. Buat satu entri baru yang bertajuk : COVER YOUR AURAT CAMPAIGN | SHOW YOUR SUPPORT!
2. Letakkan banner di atas dalam entri anda dan linkkan ke entri ni semula.
3. Tuliskan pandangan anda tentang menutup aurat.
4. Letakkan link entri anda mengenai kempen ini di ruangan komen entri ini.
5. Kalau boleh tagkan 3 kawan anda untuk menyokong kempen ini. The more the merrier.




3 comments:

Qaseh dalia adelia said...

ok dear..will support

misz sheyla said...

thank dear... :)

asyfiqaz said...

thanks for supporting ye semua!
semoga usaha kecil kita semua ni diberkati Allah =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...