Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, December 27, 2010

500 blog ~ Brader BEN 10


hoh..Brader Ben masih lagi mencari 500 blogger????? ini seriuss..ape yang penting kerjasama...hukhukhuk...ingat da x sempat dah..yela lau abang Ben yang wat mesti jarang dapat join...asek2 da ditutup..aishhh..hahahaha...
so kite pun menjoinkan diri lah...

serba sedikit tentang diri..
mule2 mesti kenalkan diri kan???
**name kite Shila
**umo kite da 23 tahun..uhuuu mude ag ni..
** skang keje n duduk di KL
** Asal dari Pahang
**Pahang Kat mane??? Kuala Lipis lorh....
** suke makan 
**cepat ase lapar
** suke sumbangkan Lagu..weewittt
**suka makan cekelat dan suka dengan buah strawberi tapi suke tengok aje.

Tujuan Jadi Blogger
** ntah la...mula2 wat blog ni macam tak ade tujuan je...dulu bace blg orang macam best aje, mcm2 kita leh citer..so kita pun wat la blog...tapi lama2 asanya tujuan blog ni adalah untuk cari kawan baru, kita dapat share ilmu, dapat mcm2 la dengan blog ni...
so asenye skang ni tujuan jadi blogger adalah untuk berkongsi apa yang ada

4 comments:

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

Bos said...

bos follow k..suka tak?? hehe..

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda..
nice blog..;)
apisv2©

shearasol said...

Masuk jer...

Wow..background cantik

Sweet n simple, suka sgt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...