Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, December 21, 2010

Feedback For BPM~ Thank BPM

First of all, misz nak ucap mekasih bebanyak pada BPM
 coz misz tersenarai dalam kumpulan 4 no 136. 

Feedback yang terjadi kat blog misz bile Join Je BPM ni 
tiba2 visitor misz boleh  mencecah sampai lebih 100 sehari, 
padahal dulu blog misz ni macam hidup segan mati tak mo.. uhuuu... 
kedua misz da dapat ramai kawan2 baru, 
yang mana join BPM ni gak rajin singgah, tinggalkan komen pe seme..
ramah2 rupanya blogger ni..
follower pun bertambah. 
dulu follower misz cuma ade 5 orang kalau tak silap..
sekarang dah ada 45.. okey la tu kan.. 
wal0p0n tak sampai riban2..(jauh lagi nak capai ni)
pendek kate dan panjang kata blog misz berubah la sejak join BPM ni
mekasih BPM, Rakan2 Blogger, follower2 yang tak follow pun yang singgah2 pun mekasih banyak

Blog Pilihan Malaysia 2010

9 comments:

Azman Roslan said...

terima kasih atas feedback ini..

Mariana said...

dah folo u...folo me back...

congrats dpt top 50

misz sheyla said...

huarghhh besar hati incik azman masuk sini..yayyyyyy

mariana thanks follow u back

Elyanas ~Elvy & Hakeem said...

hye..blogwalking :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/ nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

Blues Riders said...

Salam Misz Sheyla,
Maaf atas kesukaran yg berlaku terhadap blog BR. sila 'Enable JavaScript' pada browser sdri. Sebarang kesulitan amatlah dikesali dan singgah2 lah selalu..

Cik Iylia Syafiqah said...

hi! congrtas!! by d way,mcm mana u join BPM ni eh?
ape criteria die eh?
tanx :)
CIS

misz sheyla said...

Elyanas: Thank singgah
Blue riders: haah, sulit amat nak membaca tulisan... misz akan singgah selalu
Cik Iylia:thanks, kalau nk join amat2 lah senang..penganjur tak tetapkan syart2 yg susah2 pun...misz join yang kategori blog baru..syarat dia blog tu mesti baru wat pada tahun 2010 je.tu aje..sng kan???

thanks semua singgah

Elyanas ~Elvy & Hakeem said...

sheyla..da jd folower awk :) meh folo sy lak hehehehe

misz sheyla said...

thanks..follow u back oso dear

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...