Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, December 20, 2010

Spongebob Squarepant

Are you ready kids?
I said are you ready?
Who lives in a pinapple under the sea?
Spongebob Squarepants!
Absorbent and yellow and porous is he.
Spongebob Squarepants!
His notical nonsense be something you wish.
Spongebob Squarepants
Then drop on the deck, and flop like a fish!
Spongebob Squarepants,
Spongebob Squarepants,
Spongebob Squarepants,
Spongebob Squarepants
uhuuuu...misz memang giler babi* pinjam ayat lisa surihani* minat kat spongebob neh... dulu tiap hari ahad pukul 9 mesti kunci jam semata2 nak tengok spongebob..pas abes misz sambung tido balik... ishhh memang tak boleh dipercayai betul..tapi memang 2 la rutin tiap hari ahad..pas 2 skang da ada kol 5 tv9 versi bahasa melayu pulak... uhuuu walopon tiap2 hari ulang cerita sama misz macam tak pernah boring..tapi skang da jarang tengok...huwaaaaaaaaaaa Onion Emoticon sebab balik keje pun dah lewat...uhuuu sedey..... tapi pada korang tu jangan sedih2... rileksss!!!! misz nak share gadget dari spongebob yang sangat cute..uhuuuu boleh beli tapi tataw kat ne...sila cari sendiri
televibob

pendrivebob

radiobob

Helmet yang diyakini lembut
okey korang boleh karok lagu spongebob je 

sneakerbob
mak aih..ni memang spongebob maniac
Game
kasut lagi
game lagi
crocs
instrument spongebob
pouch


jam

Ni USB drive..haahahaha misz type pendrive tadi

key chain

last skali
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
terhebat di abad ini
.
.
.
.
.
.
.
.
rileks!!! rileks!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaa.....
spongebobman





5 comments:

nurul amira said...

haha yg laz 2laa real spongebob sebenarnye..^__^

y-A-n-A said...

haha.. yg laz tu betul2 spongebob lah!! :DD

misz sheyla said...

amira yana yang tu real punyer spongebob..memang tak bley celen ngan yg dlm tv t0oh..huhuhu

puteri.diyana said...

ahhaha..
cm tgk cite spongebob plak..hiuhu

just like a real lahh..
=)
suke spongebob!!>>

misz sheyla said...

kite p0wn suke gak pu3..slalu tunggu kol 5..tapi skang da tabley..aishhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...