Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, December 6, 2010

Facebook

fesbuk sekarang macam da jadi fenomena plak. jangan kata orang lain la family aku sendiri dari yang tua sampai yang muda ade fesbuk..uhukkk mak n abah aku kompem la tadek kan... ahaaaaaaaa... kdg2 sng gak gune fesbuk ni...aku leh pantau ektibiti adik aku.. contoh nya lau tyme die exam ke ari sukan ke..hah kompem la die post status kat fb contohnye " sok last paper, pas ni rindu la nak jumpe kawan2" cehhh..... advande tol ..xpun cam ni status nye " ari ni kene marah ngan ckgu...gerammnyee" uhukkkkkkkkkk kenkon0n  aje la ni...  agak2 bape juta la pengguna fesbuk kat dunia ni erk??? hahahahaha jgn terkejut tgok data di bawah :




data yang dikeluarkan Royal Pingdom

1.Amerika Syarikat, 130 juta pengguna.

2.Inggeris, 28 juta pengguna.

3.Indonesia 26,5 juta pengguna

4.Itali, 26 juta pengguna.

5.Perancis, 21 juta pengguna.

6.India, 21 juta pengguna.

7.Jerman, 18 juta pengguna.

8.Meksiko, s 18 juta pengguna.

9.Turki, 16 juta pengguna.

10.Kanada, 15 juta pengguna.

11.Malaysia, 12 juta pengguna.

12.Spain, 12 juta pengguna.

13.Filipina, 10 juta pengguna.

14.Australia, 9,1 juta pengguna

15.Argentina, 8,2 juta pengguna

16.Taiwan, 8,2 juta pengguna.

17. Kolombia, 7,5 juta pengguna

18.Brazil, 6,2 juta pengguna.

19.Chili, 6,2 juta pengguna.

20.Thailand, 6,2 juta pengguna.


boleh tahan jugak rakyat malaysia ni.. dulu borak2 kat kedai kopi je..sekarang borak kat fesbuk..uhuuu lau la ni ranking pasukan bola sepak terbaik dunia..bangge t0l aku...


credit 2 carigold forum

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...