Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 29, 2010

Pizza Oh Pizaa

hoooyeahhhhh....
bila pizza mau mari...
ari ni ade orang banje mam pizza..
banje satu opis.....
huaarghhhh.. sangat sonok..nak ari2 macam ni boleh???
boleh la.........!!!!!!!!!!!!! pliz

shaye mau makan free ari2.........
ngehngehngeh
ngah type2 entry sampai lak brader anta pizza...
brader i lop u lebey2 la.......
muax2...mam pizza jom
ooohhhhh...soriiiiiiiii korang mesti kecur air liur kan??kan?? kan???
meh aku tambah kekecuran korang





5 comments:

Penjejak Mimpi said...

Salam.

Ni adelah entry yang sungguh kejam..
Huhuhuhu...

misz sheyla said...

@ penjejak mimpi ~ haaaa.. tak delah..mane pulak kejam..kita harus berkongsi2 memandangkan korang xleh dtg opis, misz berkongsi gmbar aje lah...sila la jamu mate sementara misz jamu selera....ahak

Penjejak Mimpi said...

uhuk uhuk...
tidak kah kamu berase tindakan berkongsi gambar itulah yang kejam sebenarnye?
kalo kongsi piza... ha... tu baru tak kejam.. ahakz.. :)

Magrib said...

wah!! pizza.. sedap nya.. erm.. x phm ea.. anda copy ja entry saya tu.. termasuk senarai blog tu.. tapi, blog no 1 buang... dan letak no 15 itu anda... jgn lupa link kan suma blog tu dengan URL depa... termasuk anda punya...

misz sheyla said...

@ penjejak mimpi ~ ohh baru ase kekejaman berlaku disini...tapi apekan daya hanye kotak saje yang tinggal...mau kah dirimu menerimanya...agaggagagaga

@ Magrib ~ 0oooo macam 2 kew...uhuk..okey2 nak try

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...