Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, December 24, 2010

kisah sengal edisi petang

suke2 ati jek cakap orang sengal kan???? huhuhu ala lau aku wat bende sengal kalo korang nampak mesti korang publish jugak kan?? kan?? kna??? hhahahhhaaha jangan ngade2 geleng2 pale tu...
kisah ni terjadi 2 kali....uhukk
ade la sorang mamat 2 nek LRT masa tu dalam pukul 6 lebih la, macam student la bawak backpack segala n tiba2 aku ternampak stetoscope kat tepi bag die....


yang ini digantung di tepi tali beg kat tempat anak panah tu..nampak tak???


bukan satu, bukan dua tapi ade 3... dasyat tak dasyat???? dasyattttt ooo0ooo...ala2 medical student gitu...tapi yang aku heran beg die kosong...rosak ke kalo simpan dalam beg??? aku da mula rase ade unsur2 kepoyoan disitu...tapi biar je la kan....

semalam..waktu yang sama tempat yang sama, LRT yang sama, pilot LRT 2 tak sure lak orang yang same atau tak...aku nampak agi budak medic ni...kali ni aku tak nampak dah die gantung benda alah tu kat tepi beg dia.... tak sampai bape minit dia masuk LRT die kol sape tataw then wat2 cari barang kat dalam beg...ohhhh terkeluar la tali stethoscope itu...okey mula rase beliau memoyokan dirinya sekali lagi...sampai ke sudah cari barang tak jumpe2... ke memang die purposely nak tunjuk yang die ade stethoscope itu????
petang ni nak nengok ag gelagat budak "medic" ini...hahahahahhaaaa....
ohhhh ntah2 aku yang salah faham...ntah la..mungkin kot...kalo petang ni die wat benda yang same gak cane?????

pstttt**** nak gak beli satu gantung kat leher bawak g keje aci tak???

5 comments:

Penjejak Mimpi said...

Salam ziarah..

well, ternampak gak unsur2 poyo tuh..
die nak gtau la tu yg die student medic...

UmmiRosma said...

Salam murni...

hehehe...satu senario dlam LRT yg lucu...

tigrismalaya said...

uols kena faham nanti senang dia cek denyut nadi sesapa yg sesak napas dalam lrt tu..hahaha..poyo disitu...sajer la nak ckp dia budak medic karang korang xtaw pulak..

tigrismalaya said...

singgah sini dari uma sama 137..

misz sheyla said...

@ Penjejak Mimpi ~ ahaaa yela,lau simpan lam beg tade org taw lak kan...cam 2 misz kene bwk kuar kalkulator r nk g mane2...letak tali sangkut kt leher...uhuuuu

@ummirosma ~ uhuuuu 2 la pasal..macam2..tapi yang ni plg tak bleh bla

@tigris ~ haah kan, mungkin jugak la niat die tu...kang ade orang sesak napas leh die selamatkan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...