Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, December 14, 2010

Contest Saat Pertama Bersama Si cinta Hati

aiceceyhh... tu dia tajuk contest tak hengat d0nia.. tapi i l0oikk.......
semasa BW terjumpa contest..so i pun tergedik2 nak join jugak
uhuuuu....



untuk yang nak join ni syarat dia yee

++ syarat-syarat penyertaan ++

wajib menjadi follower blog wawa comell.

DONE
~ wajib letakkan tajuk entry "contest saat pertama bersama si cinta hati".
DONE
letakkan banner di sidebar anda dan linkkan kepada halaman contestini.
DONE
sertakan link entry korang pada entry ini.
DONE
~ wajib gambar anda sendiri bersama si cinta hati [encik chenta hati anda]


1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? [sertakan tarikh mula bersama jika ingat]
start kapel tarikh 05.09.20082. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. 
ohoh..ini bukan la first time kami keluar bersama, tapi ini first time gambar bersama,... sebelum ni memalu je manjang..ahakz
gambar ni di snap selepas makan goreng pisang di taman gelora Kuantan..
muka comot sket coz baru balik keje time neh..hahaahaha.. 3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati. 
i love you very strong... strong than superman
(ehek kreatip x??? x kot..)
tag kepada 3 orang rakan blogger anda [pastikan mereka tahu]

++ tarikh tutup contest ++
15 januari 2011
[wawa akan pilih 5 pemenang]


OOOhhhh lupe..nak join???
KLIK SINI

1 comment:

++ applelicious ++ said...

thanks sbb sudi join contest wawa ni.
senarai nama peserta dah diupdate,so sila check nama anda yea.wii~ :) :) :) .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...