Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 22, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN





okey seme tau banner di atas kan?????? saya pon mau join2

KLIK SINI RERAMAI

Cara nak join segmen ni cukup mudah..Jom tengok syarat2nya~

1)Buat Entry  bertajuk"SEGMEN  JOM BERKENALAN"

udah buat ni

2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~
banner pon udah paste

3)Jawab 7 soalan berikut:
-Apakah status anda 
status masih lagi bujang trang tang tang.

-Ceritakan tentang diri anda  
misz asl dari Kuala Lipis Pahang.. sape org lipis angkat laptop memasing, dulu misz study dekat POLISAS amek course akaun..tamoe da sambung study coz da dapat keje..keje kat KL. belum kahwin so otomatik tade anak. Gaji cukup makan sebulan..hehehe ape lagi erk???

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
Blog misz ni boleh dikatakan blog rojak gak la..misz suka pasal artis ni misz akan masukkan gambar artis, misz ase lapar, misz cari pic makanan.. lau tengok berita yang menarik minat, misz akan publish dalam blog.. lau misz sakit gigi misz akan share petua sakit gigi..

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
misz ase blog adalah satu platform utk kita berkongsi cerita, suka, duka, info,ilmu, something yang menarik, pelik. yela bukan semua orang nak dengar cerita kita.. lau kita publish dalam blog agak2 orang nyampah nak baca dia leh keluar aje..boleh jadi gak tempat orang2 luahkan perasaan, kecewa,marah,suka aishhh..macam2 la.

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
Berblog la dengan gembira. jangan jadi kopi radix ~ pesanan ni amek dari blogger otai huhuhu

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda.
Unik itu subjektif, terpulang pada yang menilai ( jawapan cliche artis ni)..huhuhu tak ade la mungkin kaler ni soft aje..

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Sampai bila2, impian untuk jadi blogger yang boleh bagi info yg berguna pada semua orang..aitceh


-------Tarik nafas dulu..excited kan jawab soklan ni..heheh)-----------
Memang excited pown..sampai sepuluh kali tukar jawapan... tapi jawapan tu ikhlas taw...

4)Tagged 4 orang rakan blogger anda(jangan lupa ingatkan dorang!)..

5)Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh
udah ni

6)Tarikh tutp sampai 3 Januari 2011~
belum tutp ag. meh join reramai





2 comments:

:Cikgu Akim: said...

blom kawen so otomatik takde anank..nghehehehe..lawak la..

semoga berjaya capai cita2 k!salam perkenalan..sudilah lawat rakan2 lain kat link sidebar blog saya!

misz sheyla said...

salam kenalan cikgu akim :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...