Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, December 24, 2010

Disable right cliks menyusahkan????

misz ade terbace yang disabled right clik 2 menyusahkan....betul ke???
korang yang masuk kat blog ni ade ase susah tak????
kalo susah misz boleh remove kan...
pendapat korang nak remove ke tak 

14 comments:

I-nie91 said...

ngeee~~
sometimes ia mmg diperlukan utk tujuan keselamatan owner blog tu sndri,.
cume reader susah nk open new tab,.
itu je kot susahnyer,.
terpulang kt mizz,.klu miz rase tkot ade yg copy paste miz nye entry,.leh la kekalkan "disable right clik"
ini cume pndapat saya,.hehehhee
=))

areteacar said...

huhu... kdg2 perlu kdg2 x perlu. hehe...

L said...

kalu bunag lg besh, senng nk bukak tab baru,, =)

syah ai said...

kalau saye, saye akn kekalkan disable right click.

if org nk copy any tutor, buleh je highlte & Ctrl C kn. huhuhu ~

bhye sbb mber saye pnah ade org asek curik pic dye. maklumlah, org cntek. wekikikiki ~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

terpulang kalau sy nk curi artikel atau gambar kamu even kamu disable right clik pun sy blh.. so terpulang pd penilaian masing2. Bg sy.. memang sy akan tinggalkan jejak juga walau susah nk kena taip url sbb tk boleh paste kan.. tp bg org yg x suka melecehkan diri dgn benda2 cmtu.. Kat blog just tulis pendapat peribadi jer.. skdr berkongsi pandangan

taz said...

terpulang kepada owner lah kan? :)

jom join contest and share tips untuk study :)

tigrismalaya said...

susah nak kopipes link

aisya said...

depends la..
tapi kalau saye, xbrape suke sgt la.. sbab nak open new tab xboleh.. actually xkesah pun.. hak owner tu sendiri kan nak letak atau x.. =)

wirdawahid said...

wirda rase benda tue mmg penting . tapi susah woo, nk bukak new tab melainkan misz buat target blank supaya auto dpt bukak new tab. so that, link pun boleh copy dengan sendiri ;)

Fxysche Nas said...

sy pon buat... =(
kdg2 mnyushkn utk sy sendri nk buka new tab
tp utk soal new tab tu..ade blog yg bile klik ape2 link kt blognye..akn kuar new tab secra pop window tu... tp tataw cmner dorg buat..
mmmm..

kekalkn la utk kslaamatan ;')

Penjejak Mimpi said...

Salam.
Tengok le keperluan. Kekadang memang melecehkan tapi terpulang pade owner blog tu. Sebab blog die kan, so sukati die nak disable @ tak..

Just my 2 cent view..
Peace.. :)

ahsfantasy24 said...

pndanga kite..
dlu kte pnah guna, tp x da skrg~

klw brtujuan xnk kc org copy paste, cara cam nei
ttp ley copy, kite ley highlight then tkan crtl + C..

utk mreka yg suka baca entry kte and suka guna
right click then open in a new tab, ini mmg
mnyukarkan.. ^^,

jinkamen said...

salam..
ermm memang tak bagus ada menda tuh,,tumpang tanye right click tu ape?

misz sheyla said...

salam seme...mekasih coz bagi pendapat..emmm misz tak de lak ase, ade org teringin pun nk copy pape dalam ni...huhuhu..dulu wat disable 2 sebab ase mcm best aje...hahahahahhaa....so dlm byk2 pndangan korang ni misz ase cam susah je kan orang lain nk bukak yg len...xpe lah,,,misz ase misz remove kan kot

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...