Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, December 16, 2010

Peserta Realiti ~ B*GEL??

AMARAN
ini bukan entry lucah.....
BARISAN peserta yang menyertai program realiti televisyen, The Nak'd Truth di Land O'Lake, Amerika Syarikat. 

LAND O'LAKES - Sebuah program realiti televisyen di Amerika Syarikat (AS) yang menjalani penggambaran di resort bogel Caliente, Pasco, memperkenalkan para peserta siri itu buat kali pertama, lapor sebuah akhbar kelmarin.

Program itu, The Nak'd Truth menampilkan lapan orang peserta yang akan tinggal sebumbung tanpa memakai pakaian selama sebulan.

Mereka juga akan berkerja di resort itu yang terletak di negeri Florida.

Sebahagian peserta The Nak'd Truth itu yang terdiri daripada warga tempatan berkata, mereka teruja dapat menyertai program realiti tersebut.

Namun, tidak semua peserta memaklumkan kepada keluarga dan rakan-rakan mengenai penyertaan mereka.

"Sebenarnya, saya pun masih belum memberitahu sesiapa," kata seorang peserta lelaki, Wayd Dionne, 23.

"Cuma ibu saya yang tahu mengenai penglibatan saya dalam siri realiti ini dan dia menyatakan sokongannya kepada saya," tambahnya.

Sementara itu, para penerbit program realiti itu memberitahu, mereka akan mengaburkan bahagian sulit peserta selain menggunakan sudut kreatif kamera bagi mengelak kontroversi sepanjang siri itu ditayangkan. - Agensi 

okey2..wait seminit...wait2........

ohhh dunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sumber :En TXT CG




3 comments:

Lelaki Ini said...

wah...
aku nk join!

luvYOU said...

jalan2 dari blog ke blog :)
xjumpe shputbox atau shoutmix so lepak kat sni aje..boleh kan shila? hihihi :)

misz sheyla said...

aishhh...24 hour kene bugil2 ni taw lelaki..muahahahahahahahahahaa

luvyou....boleh aje...memang x de pun....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...