Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, December 11, 2011

Suri Cruise In High Heels

sape suri cruise ni...die ni la anak kepada Tom cruise ...kecik ag dia ni tapi dah pandai bergaya..kemain ag..kalah korang tau....bhahaha layan gambar







dah ada gaya supermodel tu...


bhahahahaa kecik ag kan.. tapi sangat comel dan cute... dah pandai pakai heels okeyhhhh...kelasssss kauuu..


picture taken from google

5 comments:

luqman zakaria said...

giler ah! OMG JER!

mizz RFL said...

waaaahh.. aku pun x reti nak kai heel..
tp aku tertarik pd elmo dia la.. cute.. kui3.. ko de tnye sal lagu kat blog aku kn.. tajuk dia cinta terlarang by the virgin.. btw thx 4 ur comment..

misz sheyla said...

@luqman

hahahaa cantik kan..jgn jeles u olzz


@ mizz RFL
aku heel ok..jgn yg tinggi2 sgt...gayat oooo.... cinta terlarang...best lak aku dgr lagu tu mase usha2 blog ko tadi...hahaaha kena cari ni...

HyRoSSa aNniE said...

kalah la aku ngan die...malu siottt

misz sheyla said...

@hyrossa
aku ngan ko pun kalah pe tah lagi ngan die..bhahahhahaaa g keje pun slekeh je...makcik cleaner ag vouge tau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...