Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, February 17, 2011

Sape Kate Model terer Catwalk????

model runway haruslah pandai catwalk kan? lau tak ane la ade designer nak amek..kalau tengok kat tv kemain ag dorang lenggang lengok jalan atas runway 2...
tapi korang penah tengok tak model2 ni jatuh??????? 
ade yang kate penah.....ade yg xpenah...pade yang xpenah 2 meh sini tengok




Falling-Models-2

Falling-Models-6

Falling-Models-7

Falling-Models-9

Falling-Models-11

Falling-Models-10
Falling-Models-3





9 comments:

Cik Moon said...

hehe..ada gak member kasi video..pasal model yg duk catwalk terjatuh...huhu~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ala kesian pulak tngk lepa jatuh kan..apa2 pun tak semua manusia sempurna...

zuneta said...

kasut tinggi sangatttt...zu yg tengok pun rasa nak tergolek...selalunya if diorang jatuh pun, diorang akan still look pro...bangun & catwalk mcm xde pe yg berlaku...

FaKArePa!n said...

Hehehe.. kasut dye tapak kecik sangat.. tu yang tak stabil..

Jom Hayati
Dari Jamban Bermula Segala

chii said...

xleh bayangkan kalo sndiri jatuh

misz sheyla said...

@ cik moon ~ kelakar kan..hahhahahaha ade yg gaduh pun ade

@ ladyzul~ betul tu...kdg2 kite ni jalan da elok tapi nth cane tibe2 jatuh

@ fakarepain~ 2 salah satu sebab jugak 2

@ chii ~ huee lau jatuh ni mau wat2 pengsan ni

IeRa said...

hahahah..
cam kelakar je kan...
p dorang pon mst tesion abis coz bley plak jatuh time catwalk..hihi

qemaishak said...

waa kesian..mesti malu depa tu tapi nak bt camne bkn setiap masa sempurna..

salam kenal..

Dea said...

kesian plak tgk..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...