Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, June 25, 2012

keje gomen??macam mana dapat?? ada orang dalam eh???




semalam dak mazuin bising kate housemate die selalu tanya macammane die boleh dapat gomen...
tanya macam-macam
interview macam mane?
macam mane leh dapat....
siap tanye ade pakai orang dalam ke ape...

pelik la gak aku... kalau cakap keje gomen je mesti orang kate "eh..dapat??guna orang dalam ke?"

situasi 1
macam mane ko boleh dapat??
ko gune orang dalam eh???Onion Icons

situasi 2
yeke??? aku dah lame apply xpernah dapat
pakai orang dalam ke??Onion Icons

situasi 3
aku xde panggil interview ag...
ko ade kenal2 orang dalam?boleh tolong???Onion Icons

wahai kawan-kawan sekalian kalau lah nak masuk gomen ni kene gune orang, dalam bak kata mazuin la

" kalau aku kenal urang dalam, nda aku mintak jadi PT.. udah aku mohon jadi pegawai!!! Onion Iconsgeram aku !!"

mungkin nasib baik kitorang la dapat,,,

tapi nak la aku tegaskan " kalau guna orang dalam kitorang tak jadi kuli okeyhhh...baik mintak jadi pengarah ke ape paling2 cikai ade bilik sendirik..

hahaha... kemainkan jawatan nak tinggi2.."kate ade orang dalam kan??? pe kelas jadik kuli"


9 comments:

HyRoSSa NeNy said...

aku pon selalu kene... kalo aku... aku mintak at least jdik 41... senang nk men game curik2 sbb partition tinggi kot!!!! hahaha

Qaseh dalia adelia said...

hehehe dapat je pk pakai org dalam adusss

misz sheyla said...

kan..jadik 41..pas tu aku nak pindah...41 kat sini membizi...nak g tempat yg tak bz..baru sempat men game..bhahaha

misz sheyla said...

eh 41 tempat ko partition aje ke??? kesian.... xpe2.. t pindah office mesti dapat bilik tu

syakirah izwanie said...

Haha. Tafsiran orang sekarang pelik2. Tak faham -,- Huhu

~♥ iella ♥~ said...

betul betul..sya keja gomen gak. Ada gak dpt komen cmtu. Nie dpt keja atas usaha sndri la.

misz sheyla said...

@SYAKIRAH~ kan..xfaham tol....

@iella~ kan...... atas uasaha sendiri okey..penat je get ready nak g interview,,

CINTA UNTUK KITA said...

2 kali apply gomen, dpt interview pun lps tp last2 dri sndri yg reject job tu.. sbb income blum lebih dr job skrg.. :)

apa2 pun, guna org dlm tu mmg totally wrong! huhu usaha..

HyRoSSa NeNy said...

weyh tempat baru nnt pon 54 je kot yg de bilik... yg len still partiton... beze... partition die sampai langit kitorg taraf bukit je... muahahahaha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...