Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, June 26, 2012

Kaler Pilihan Untuk Wedding Theme




jangan pikir aku ni pompuan yang tak ade cita rasa tau..
walaupun hari-hari selekeh...bhahahhahahaa 
oleh sebab kengkawan aku ramaaaiiiiiiiiiiii betul yang kawen tahun ni...
bukan kawan aku aje..kawan orang lain pun ramai..............
terbaca lak blog kawan aku pasal wedding 
tetibe aku dah tersampai seru nak cerita sal wedding theme pilihan aku...

aiceceh...seyes aku sangat suke kaler2 ni.. 
walaupun korang nak kate kaler tak in dengan tahun 2012 ke ape, ade aku kesah???
tidakk...........................................

salmon pink
seyes weh aku dari dulu suke kaler ni.... die pink ke peach peachan gitu....macam pink malu-malu ...peach pun malu2...
  

purple + turquoise
mabeles gile ko...aku seyes sangat terjatuh cinta dengan kaler ni...kalau korang buat wedding dalam dewan ke ape..kaler ni sangat cantik.. cop ea... kalau aku kawen aku mau kaler ini okeyh.... haipppppp jangan tiru
 
 
bhahhahaaa...menangis la photog nak cari aku dekat pelamin kalau aku wat kaler ni... same2 gelap T__T

dark purple
dark purple pun peberet aku gak... tak tau la kot kaler ni dah ketinggalan zaman ke ape..tapi kalo korang pandai cantik derrrr...

 

cantik2 gambar dalam gugel ni...


ni kaler2 pilihan aku aje... so macm mane ??harap boleh bagi inspirasi pada korang..tapi kalau korang kulit cerah-cerah kan..better korang BOLD sikit dengan pilihan kaler... amek lah merah turquoise ke.....ape-ape la yang sesuai...

hapdate!!!!hapdate!!!!
Hijau apple susu
ade la sorang insan tu kate nak hijau apple susu..amboih kemain kaler xmo kalah.... aku pun terhengen gak la nak nengok macam mana kan... meh tengok sesame kot2 korang berkenan ye dak?? gugel2 keluar buah apple aje T__T aku gugel la green apple + cream
 

 

susah nau nak gugel kaler ni neny...xklusif neh kalau ko wat kaler nih

6 comments:

scha_imal87 said...

wah..patut tadi cakap nak design kad kawen yg kad keras tu..ni mesti seru dh smpai lepas ko dapat goodybag kan??kan??kannn??? jeles leteewwww..

HyRoSSa NeNy said...

aku mcm nak wat kaler hijau apple susu... hijau sweet sweet,,, tapi sweet ke tak ngan aku??? aku mcm =_='

hahaha~

lurun namzar said...

saya suka yg kaler turkoise (btul ke eja nie?).
mmg superb klu buat kt dewan.

Cik Rongoks said...

purple+turquoise tu lawa sgt ! ^^

misz sheyla said...

@scha~ ha...haruslah datin2 citarasa..walopon poket mcm makcik2

@hyrossa~ sweet bangat..meh aku nak g cari....

@lurun namzar~shantek kan... jangan tiru..jangan tiru... dah cop kaler tu...bhahhaha

@cik rongoks ~ lawa giler kan...

ROSNAJIHAH said...

salam..thanks awak sebab sudi follow blog sy..tapi atas sebab yang tak dapat di elakkan, sy terpaksa menukar link blog saya..
mohon maaf atas kesulitan..

http://www.rosnajihahahmad.blogspot.com.

keep in touch sahabat blogger..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...