Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, June 16, 2012

Running Man Terbaik la time boring2!!!!!!







dah lame dah sebenarnye layan benda alah ni..tapi baru je nak cerita sebab lame tol nak tunggu episod terbaru....bhahahaa... aku rase ramai gak yang layan benda alah ni kot... aku memang suka tengok game show atau variety korea ni, pasal kelakar... retis2 kat sane memang sempoi2 la...tak ade nak bajet diva vas vas sangat la kan...dulu2 aku layan 2day 1 night ke ape ntah tajuk die.. 

skang ni tak payah cakap... dah tentu 2 la running man..We got married tu, pas tu star king..tapi kurang la...sebab tak de stok.. tuan punya stor simpan running man aje...lau episod latest lambat kuar gagah aku g tengok balik episod pertama... dan episod2 yang syok.. dalam reramai retis dalam tu aku paling minat haroro... hahaha...plissss jangan tanye kenape..korang kena tengok sendiri okeyhhh... meh aku tepek satu2 




ace la korang tengok dari first episod sampai yang latest memang kelakar habis...susah aku nak cakap episod ape yang aku paling suka pasal semua pun aku suka.. tapi aku rasa yang paling aku suke tengok episod yang christmas tu.. yang dorang semua ade super power
dengan yang latest punya time dorang invite park ji sung tu...time tu pun masing2 ade super power...
bila la dorang nak datang Malaysia ea... asyik g thailand aje...

1 comment:

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam dunia blogger. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

ermm... sy pun peminat running Man =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...